Team Surprise

Super Mario

Av Team Surprise den 2012-04-13 10:16

VM har invigts och tävlingen skall äntligen börja. Vi har haft fyra grymma träningar och vi känner oss redo att få åka våra två underbara program. Vi startar som nr 18 och tävlar 20,46. Ni som inte kan befinna er i Scandinavium har möjlighet att följa oss på SvtPlay Live.

Let's play the game !! Super Mariiio!'

Kommentera

VM-resan har börjat

Av Team Surprise den 2012-04-11 13:56

Äntligen har VM-resan börjat. Igår checkade vi in på det officiella hotellet Gothia Towers. Vi har träffat på en del av de andra lagen och tävlingskänslan börjar infinna sig på riktigt. I förmiddags hade vi även vår första 20 minuters träning vilken kändes trygg och stark. Efter lite mat och vila så laddar vi nu inför den andra träningen som är 17.05 i Scandinavium. Ska bli spännande att få komma in i tävlingsarenan och visa vad vi går för!

Håll utkik efter:

15.30 i P4, Göteborg, idag.

08.00 Morgongänget på kanal5 eller Mix Megapol Göteborg i morgon.

GT i morgon

Alla västnytt sändningar ;)

Kommentera

Stockholm ICE

Av Team Surprise den 2012-04-08 21:20

Nu har vi anlänt till huvudstaden för att i morgon medverka i showen Stockholm ICE. Vi har redan träffat på de andra svenska åkarna och även några av de övriga gästerna samt haft lite egen träning. Allt har gått bra och känslan växer sig allt starkare inför kommande vecka. I morgon laddar vi för genrep och kl 16.00 börjar showen! Vi ser fram emot detta väldigt mycket och det känns som en riktigt bra start på veckan och bra uppladdning inför VM!


Kommentera

Pressvisning

Av Team Surprise den 2012-04-04 10:26

Idag är det pressvisning i Frölunda Borg. Vi kommer att visa båda programmen med klänningar. Ett bra genrep inför VM som är nästa vecka. Det andra svenska laget Team Boomerang kommer också vara där och visa sina program för media. Dom sista träningarna hemma har känts riktigt bra och alla små pusselbitar börjar falla på plats nu.

7 dagar kvar. Kärlek Team Surprise.

Kommentera

Auditions

Av Team Surprise den 2012-04-03 13:11

Vi har redan börjat med auditions för nästa säsong:) Kom och testa under någon av våra sista träningar inför VM på hemmaplan. Vi har även tider efter VM såklart. Har du inte möjlighet att komma någon av dessa tider? Hör av dig så löser vi det.

 

Tider:

Torsdag 5/4: 20-22 Landvetter ishall

Fredag 6/4: 14.30-16.30 Landvetter ishall

Söndag 6/5: 16-19 Kungälvs ishall

Söndag 13/5: 10-13 Kung...älvs ishall

 

Om du har några frågor, hör av dig till teamsurprise@live.se

 

VÄLKOMNA!

 

We have already started with auditions for next season:) If you are unable to participate one of these dates, please let us know and we will make an other arrangement.

 

Auditions:

Thursday 5/4: 20-22 Landvetter ice rink

Friday 6/4: 14:30 to 16:30 Landvetter ice rink

Sunday 6/5: 16-19 Kungälvs ice rink

Sunday 13/5: 10-13 Kungälvs ice rink

 

If you have any questions, please contact teamsurprise@live.se

 

WELCOME!

 


Kommentera

Intensiv vecka

Av Team Surprise den 2012-04-02 11:19

Vi går nu in i den sista veckan innan VM inleds. Denna vecka gör vi våra sista träningar hemma i Landvetter Ishall. På onsdag är det pressvisning i Frölunda Borg och på söndag åker vi till Stockholm för att medverka i Stockholm Ice i Globen den 9 april där delar av biljettintäkterna går till Woman in red kampanjen! Läs mer här.  Fullspäckad vecka med diverse saker men det är riktigt kul och vi njuter av dom sista dagarna som är.

Kärlek Team Surprise


Kommentera

VM form

Av Team Surprise den 2012-03-30 10:19

Precis om 2 veckor intar vi isen i Scandinavium. Sista veckan som kommer, kommer vi lägga tiden på att finslipa små detaljer och få allting att sitta perfekt i programmen. Huvudet skall också förberedas för att vi ska kunna prestera på topp och göra det vi är bäst på.

Vi har en riktigt bra känsla och VM formen börjar närma sig allt mer. Vi ser verkligen fram emot att få tävla på hemmplan. Stödet från er som kommer vara med oss på den här resan betyder otroligt mycket för oss.

 

 

 

 

 

 

bild från träningsläger i Österrike 11/12

Än finns det biljetter att köpa så tveka inte! http://www.ticnet.se/event/PAKET-V-RLDSM-STERSKAPEN-I-KONST-KNING-F-R-TEAM-12-14-April-biljetter/SCPVM12

Kommentera

2 veckor kvar

Av Team Surprise den 2012-03-27 13:01

Om två veckor checkar vi in på det officiella hotellet, Gothia Towers. Man märker mer och mer nu att det närmar sig och att tiden bara rusar iväg. Några träningar hemma i Landvetter till sen är det dags att förflytta oss till Scandinavium.

Vi gör vår sista uppvisning nästa vecka innan VM på Stockhom Ice där ni också har möjlighet att se Viktoria Helgesson som just nu är i Nice och representerar Sverige på damsidan i VM. På torsdag håller vi alla tummar för dig Viktoria och önskar dig ett stort Lycka till! Viktoria kommer även åka på invigningen av Team VM, så vi ses där!

Ha en underbar dag i vårvärmen! Kärlek Team Surprise


Kommentera

Finslip

Av Team Surprise den 2012-03-20 15:46

Igår hade vi en riktigt bra träning. Började med att vi hade en genomgång på video för att kunna finslipa alla små detaljer och se vad vi behöver förbättra. Under ispasset var vår koregraf Zerjon med oss och hjälpte till med hur vi kan uttrycka oss mer. Vi jobbade också med vår koregrafi för att spetsa till programmen ännu mer. Alla delar börjar falla på plats nu, men än har vi lite att jobba på för att få programmen som vi vill, nämligen perfekta.

Senare idag har vi vårt ispass och imorgon är vi lediga för att ladda inför Sponsoruppvisningen som är på torsdag kl 19,00 i Landvetter Ishall. Ni är varmt välkomna!

Kärlek Team Surprise


Kommentera

VM T-shirts

Av Team Surprise den 2012-03-15 10:45

Vi vill inte bara ha ett fullt, kokande Scandinavium 13-14 april. Vi vill ha ett helt GULT, fullt, kokande Scandinavium!!

...

Team Surprise säljer gula t-shirts med blått Surprise-tryck på framsidan. Var med och sponsra och heja fram världens bästa gäng på VM i Göteborg!

T-shirtarna kostar 100 kr st och kan även användas till framtida tävlingar.

Beställningar görs hos din närmsta Surprisare, även betalning görs till denne.

Sista beställningsdag: Fredag 16/3

Eller om ni inte har någon nära, beställ på: teamsurprise@live.se

Glöm då inte att skriva namn, telefonnr, antal och storlekar!!

Betalning sker till bg 5421-0273

 

Kommentera

Visa 7 äldre blogginlägg »

Team Surprise

Team Surprise
Gör: Vi åker teamåkning, konståkningens lagsport. Man tävlar 16 stycken på isen samtidigt och gör formationer, stegsekvenser och lyft. Sporten för oss handlar om fart, teknik och kreativitet och det bästa är att vi gör det tillsammans.

Intressen: Våra intressen är träning, hälsa och kost. Vi vill vara bra förebilder och inspirera andra till ett aktivt liv.

Det är vi som är Team Surprise Alexandra Breding, Sofie Bergenholtz, ­Josefina Robertsson, Hanna Andersson, Ida Bjurmalm, Nanna Nilsson, Melinda Larsson, Nathalie Lindqvist, Sarah Kekonius, Malin ­Persson, Matilda Berntsson, Isabella Bondesson, Linnéa Hermansson, Johanna Svahn, Emma Kjellén, Stephanie Savoie, Nathalie Josefsson, Sanni Ripatti, Josefin Blomberg, Jennifer Wagner, Ellinor Nilsson, Nathalie Clase, Hanna Karem, Ellinor Thollén, Chisako Kiuchi

Kontakt: www.facebook.com/teamsurprise, teamsurprise@live.se

Våra aktuella bloggar

Bloggarkivet

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Vilken härlig dag vi hade alla kontaktkvinnor!: Att få träffas och utbyta tankar och idéer vi alla som jobbar tillsammans är alltid otroligt givande och inspirerande. I år är det ju vårt stora jubileumsår, vilket jag hoppas att ni har skrivit up... Läs mer »

Insamling för kvinnors hälsa

Insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa

Det ska inte vara orättvist att vara kvinna! Forskning på kvinnohälsa släpar efter. Med din hjälp kan vi ändra på det.
Skänk en gåva på:
www.kvinnorochhalsa.com

Annonser

Arcamea - Vår berättelse
BioGaiaMatkomfortMaqt - Politikens hetaste blogg- och debattforum.Gedeon RichterSvensk LivräddningMedilens Nordic ABNovartis Sverige ABMathem i Sverige ABPfizer ABMediRätt ABAstellas Pharma ABAmgen ABBayerPeptonic Mediacal ABScandicDermoshopBoehringer IngelheimBig TravelMedilensVi stödjer ÄldrekontaktStar for life i Sydafrika