Tintin Anderzon

Adjöken fröken

Av Tintin Anderzon den 2010-02-07 16:43

Sista dan för mig. Har varit riktigt roligt att blogga för första gången!

Ikväll ska jag arbeta på min favvo restaurang Harvest Home på Bondegatan 50. Underbart par som äger krogen, underbart god husmanskost och trevliga gäster så det blir nog kul.  Nästa vecka ska jag spela in musik m brollan. Det är nästan det roligaste. Här kan ni lyssna på den skiva som jag skrev tillsammans med CajsaLisa Ejemyr "Either way".

Vi träffades mellan tagningarna när vi båda medverkade i serien "Nya tider" för 100 år sen. Det blir ganska segt att vänta ibland så vi tog dit våra gitarrer och vips så bidde det en skiva. Coolt. Nästan ännu coolare är att Cajsa spelade in en bootleg låt av Neil Young och hans enda krav var att skivbolaget skulle skicka ett gäng skivor till honom, så jag vet säkert att min gamla idol har vår skiva. Dubbelt coolt om ni frågar mig. Kulturen bygger broar över hela världen. Everybody´s alone heter hans låt.

Farväl, adjöken tack o hej!

neil1

Kommentera

Hallå där!

Av Tintin Anderzon den 2010-02-06 19:13

Var riktigt riktigt smart och tog med datorn till teatern. Var på premiär fest på Teater Giljotin igår. Tyvärr kunde jag inte se själva pjäsen eftersom jag spelade själv men den var tydligen skitbra. "Silverfisken" - en fri scenisk tolkning av Sofia Rapp Johanssons gripande bok med samma titel.Gå och titta!

Vi har spelat matiné och ska på´t igen nu 20.30. Kul! Har så himla trevliga kollegor som jag kan sitta å hänga med i pausen. Nu har vi spelat sedan 26 december så pjäsen har satt sig och man känner sig allmänt avspänd. Jag har världens roligaste jobb. Tack Gud!

Det där feng shuiandet som jag gjorde i relations hörnet har redan börjat verka. Helt magiskt. Love love love. (Lyssna på världens finaste kärlekslåt)

Skickar med en länk till en rolig astro sida också. Där kan man t.ex. gå in på astro click travel och se hur man trivs på olika platser på jorden. Ha det gott gott folk!avatar-new-image3

Kommentera

Mjao

Av Tintin Anderzon den 2010-02-05 17:39

Vad trevligt det var att träffa gamla vänner igår! Nu är jag på språng till teatern och ännu en föreställning av Panik på klinik. Vi har ett erbjudande till medlemmar i klubben, gå två betala för en.. Tror jag att det var. Så kom alla glada och bli ännu gladare. Nu måste jag springa tyvärr. Kanske skriver mer inatt!

Hej so long..

Kommentera

Hejsan!

Av Tintin Anderzon den 2010-02-04 18:52

Ja, vad ska man säga? Mitt nät kajkade ur igår. Störning på drfitsystemet i mitt hus. Men nu funkar det! Är precis på språng mellan miljarder ärenden och en 18-års fest. Min kompis dotter fyller. Åh, den ljuva ungdomstid! Känner mig iofs skapligt med i matchen fortfarande. Nu har jag i alla fall fått reda på att jag tydligen är Kapha enligt Ayurvedisk tradition. Indisk medicin. Vääldigt gammal. Nu förstår jag varför jag aldrig är särskilt törstig te.x. Min kroppstyp innehåller redan så mycket vatten och olja att för mycket av dessa varor drar ner min långsamma matsmältning ännu mer. Hänger ni med? Nä. Precis som all annan vetenskap krävs djupgående studier för sann förståelse. Men deras system går ut på att man är olika kroppstyper för att göra det enkelt. Intressant! Ni kan gå in här och se; http://vedalila.se/?gclid=CIbStN-d2Z8CFQEM3godF0-AHQ

Nu! Fest! Detta underbara sätt att umgås med de andra i flocken! I love it!

party 2

Kommentera

Dansa!

Av Tintin Anderzon den 2010-02-02 23:53

Jaa gott folk! Nu har jag sett "Singin´ in the rain" å det var en fantastiskt härlig underhållande skicklig komisk underbart genomförd föreställning! Skynda å se vettja. Annars är ni alla  varmt välkomna att titta på oss på Intiman också. Citat från publik, "Tack för föreställningen. Jag var skeptisk till en början men det var riktigt riktigt roligt. Mest var jag ändå orolig för mamma som skrattade så att hon tappade andan. När Reuben Sallmander fick sprutan i benet ramlade hon av stolen av skratt". Det låter väl skojigt! Allvarligt ; ) om ni längtar efter att skratta ut kom och titta. "Panik på klinik" heter föreställningen.

I morgon ska jag städa och framför allt feng shuia hela lägenheten! Jag har faktiskt påbörjat en utbildning i Feng Shui. Intresset väcktes när jag hyrde hus på Gotland för några år sedan och hittade en bok i ämnet. Där stod bl.a. att i Kina kan man när man går till doktorn bli rekommenderad att först besöka en Feng Shui specialist. Man kan alltså bli sjuk av sitt hem! Har just inhandlat en buddhafontän som ska dra igång energierna i relations hörnet. Wish me luck!

Dagens tips; Svåra fläckar på hårda ytor försvinner lätt med hjälp av hårspray.

buddha font

Kommentera

Vatten!

Av Tintin Anderzon den 2010-02-01 23:20

Jag promenerade på isen igår. Snacka om ljusterapi! Det var en sådan befrielse att vandra över öppna ytor och ha sikten fri. Är man inte direkt van vid som trångbodd storstadsbo. I alla fall inte jag. Jag älskar den här kalla vintern.  Den påminner om min barndoms vintrar som jag tillbringade i Östersund hos morfar och mormor. Hon brukade skjutsa mig på spark genom stan. Det gick i ett rasande tempo över den kritvita snön. Snö. Is. Vatten. Vilket fantastiskt element! Igår vandrade jag över isen. Idag simmade jag genom mjukt underbart vatten. Jag längtar inte efter sommaren!

Sov gott alla människobarn.IS!

Kommentera

Tintin Anderzon

Tintin Anderzon
Gör: spelar fars på Intiman och spelar in en skiva

Intressen: skådespeleri, musik

Hjärtefråga: Hälsa

Våra aktuella bloggar

Bloggarkivet

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Hormoner uppåt väggarna!!: Jag hoppas att ni tycker om vår podd Maqt & Miljoner som jag gör tillsammans med Åza Brennander! Vi bjuder in gäster och pratar om allt som har med samhällsengagemang att göra. Från politik till hä... Läs mer »

Insamling för kvinnors hälsa

Insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa

Det ska inte vara orättvist att vara kvinna! Forskning på kvinnohälsa släpar efter. Med din hjälp kan vi ändra på det.
Skänk en gåva på:
www.kvinnorochhalsa.com

Annonser

Arcamea - Vår berättelse
Bungypump
MatkomfortMaqt - Politikens hetaste blogg- och debattforum.Gedeon RichterSvensk LivräddningMedilens Nordic ABNovartis Sverige ABMathem i Sverige ABPfizer ABMediRätt ABAstellas Pharma ABAmgen ABBayerPeptonic Mediacal ABScandicDermoshopBoehringer IngelheimBig TravelMedilensVi stödjer ÄldrekontaktStar for life i Sydafrika