Alexandra Charles

Att börja året med semester är lite lyxigt.

Den 2019-02-04 14:25

I början av januari behöver du ledigheten som bäst. Vi åkte tillsammans med 1,6 & 2,6 miljonerklubbens medlemmar till underbara Barbados. Här fick vi sol, bad och en välbehövlig återhämtning.  Här på 1,6 & 2,6 miljonerklubben var det högtryck under hela hösten, ända fram till jul. Vilken lyx det då blev med semester när man behöver den som bäst! Vi tog många härliga strandpromenader och simturer. Vi njöt av det underbara klimatet på Barbados.

Nu ser vi fram mot mars månad med den stundande Woman in Red kampanjen för kvinnohjärtat run. I år kommer vi att finnas på rekordmånga platser – 21 orter runtom i landet. Dessutom fortsätter vårt samarbete med Psykiatrifonden kring psykisk ohälsa - Mental Health #alla känner någon. Tillsammans arbetar vi för att förbättra den förebyggande vården för psykisk ohälsa och ge hjälp och stöd till alla med psykiska problem.

Jag läste nyligen om en japansk livsåskådning,Ikigaieller ”Meningen med att finnas till” . Den handlar om vad som är meningen med livet: passion – det du älskar, det du är bra på, det världen behöver och det du kan tjäna pengar på. Många japaner har hittat något som ger dem mening med livet även efter pensionen. ”Ikigaifår hundraåringarna att gå ur sängen eller ur vilstolen för att lära ut karate, vägleda byns själslighet eller föra traditioner vidare till barnen” skriver New York Times.

Mycket tänkvärt! Ikigai kan kanske hjälpa oss stressade, prestationsinriktade nutidsmänniskor.

 

 

Alexandra

Kommentera

"När kvinnor och flickor mår bra, mår ett helt land bra!"

Den 2018-12-18 11:22

Nyligen hade jag nöjet att få lyssna på Nobelpristagaren Denis Mukwege, som var i Stockholm. Jag fastnade för hans citat "När kvinnor och flickor mår bra , mår ett helt land bra! "

I år är det 100 år sedan kvinnor fick rösträtt. Mycket har hänt sedan dess, men tyvärr finns mycket kvar att göra när det gäller exempelvis jämlikhet. Och det vill vi påverka så att vi får jämlikhet inte bara inom forskning utan överhuvudtaget

Hjärtat är livsviktigt! Vår hjärtkampanj, Woman in Red, pågår under mars månad. Varje år uppmärksammar vi hjärtat runtom i landet. I år kommer vi att finnas i 17 städer. Se vårt kalendarium där alla städer som deltar i Woman in Red finns med.

Den 11 mars är Woman in Red i Stockholm på Oscars, med bland annat ffina öredrag om kvinnohjärtat, stipendieutdelning och musik. I år kommer vi att dela ut fem stipendier till forskare inom hjärthälsa och psykisk hälsa.

Snart är det dags för ett nytt år och nyårslöften. Satsa på ett hälsosamt nytt år med mycket rörelse - som titeln på vår nya bok ”Kvinnor & Hälsa, så mycket bättre!”

Tack för att ni alla finns och är våra medlemmar. Värva gärna  en medlem och så hjälper du  oss att växa ännu mer.

Njut av helgerna och ta hand om er!

Kramar

Alexandra

Kommentera

Varannan vuxen har dålig kondis

Den 2018-11-27 14:51

 

Varannan vuxen har dålig kondis

Vi som arbetar för kvinnors hälsa vet hur viktigt det är att må bra i kropp och själ. Konditionen är givetvis viktig, men även förebyggande upplevelser och kultur.

Nu när det är mörkt och kallt kan det vara förståeligt att konditionen och träningen försämras. . Under resten av året borde vi däremot konditionen kunna öka. En studie från GIH  (1995-2017)visar att män och kvinnor i åldrarna 18-74 år hade en kraftig nedgång av sin kondition. Nedgången var kraftigare för män, yngre, lågutbildade och boende på landsbygden. Idag får man fysisk aktivitet på recept hos GIHs friskvårdslotsmottagning.Vad kan vi göra för att förbättra konditionen?

Våra egna projekt för kvinnors hälsa har ofta fokus på förebyggande hälsa och kunskapsspridning. I vår jubileumsbok ”Kvinnor och Hälsa, så mycket bättre” kan du lära dig mer om hur du ska sköta din hälsa. Just nu har vi ett julerbjudande för boken och vår kalender. Erbjudandet gäller fram till julaftonoch finns på www.1.6miljonerklubben.com.

Vårt 20 årsjubileum blev en fantastisk kväll för kropp och själ. Medlemmar, kontaktkvinnor och ambassadörer från hela Norden och Tyskland deltog. Prinsessan Birgitta delade ut hälsodiplom. Jan Eliasson höll ett långt och fantastiskt tal till kvinnan. Alla underbara artister som hjälpte till att göra kvällen oförglömlig! Det blev en strålande kavalkad av stjärnor – Arja Saijonmaa, Lill Lindfors, Robert och Maria Wells, Grynet Molvig, Paula Ternström, Divine, Linda Lampenius, Gro Elisabet Sille, Karin o Linda, Charlotta Huldt, Gladys del Pilar. Det svängde! Vilken strålande kavalkad av stjärnor som avslutades med vår hemliga gäst, Christer Lindarw och Fantastic Four. De fick oss alla att dansa!!!!

Alexandra

Kommentera

Vilket strålande 20 årsjubileum!

Den 2018-11-21 15:25

Vårt 20 årsjubileum blev en underbar kväll tack vare våra fantastiska artister, talare, volontärer, personal, medicinska experter och sist men inte minst alla våra gäster! Det blev ett innehållsrikt och strålande jubileum!

20 årsjubileum för 1,6 miljonerklubben i Vinterträdgården på Grand hotell.

Jubiléet visade hur stor betydelse vår satsning på kvinnor och hälsa har betytt för månganär det gäller kvinnors hälsa.  Som folkbildarehar vi lyckats förändra mycket. Under de 20 åren som 1,6 miljonerklubben har verkat för kvinnors hälsa har vi spridit kunskap om nya rön, ny  forskning och annat som påverkar vår hälsa.Vi har även inspirerat genom all kultur vi har kunnat bjuda våra medlemmar på, genom våra underbara ambassadörer.

1,6 miljonerklubbens jubileumsbok lanserades på bokmässan i år och har gjort succé – Kvinnor & Hälsa, så mycket bättre! Författarna till boken är ett 20-tal medicinska experter som berättar om sina specialområden. Det är en lättillgänglig uppslagsbok och en fin julklapp.

Till julen har vi ett fantastiskt erbjudande - ett paketpris för jubileumsboken och vår kalender: 300 kr plus porto.

Värva gärna en medlem, så hjälper du oss att växa.

 God Jul !

Alexandra

 

Kommentera

Härliga höst

Den 2018-10-26 10:26

Vilken fantastisk höst vi upplever! För mig innebär det många resor runtom i landet till våra seminarier och mässor. I torsdags var vi i Falun på 60 plusmässan. I måndags var jag på vårt seminarium  i Karlstad och träffade våra underbart duktiga och driftiga kontaktkvinnor under ledning av Irène Eliasson, som är vår ambassadör där. Hon hade arrangerat ett fantastiskt seminarium, med dietist Sofia Antonsson från Belly Balance. Vi fick veta mer om hur magen och hjärnan är i direktkontakt och hur viktig magens bakterieflora är.

 

Förra veckan hade vi säsongens första Salong i Malmö. Då hade jag nöjet att intervjua Christina Schollin. Team Malmö med AnnChristine och Cecilia gör ett väldigt fint arbete och tog väl hand om alla gäster.

 

Dåliga matvanor och stillasittande är idag det som orsakar mest ohälsa, berättar Mai-Lis Hellénius i vår nya jubileumsbok Kvinnor och Hälsa – så mycket bättre!  Boken är skriven av ett 20-tal av våra medicinska experter som har skrivit var sitt kapitel om sina respektive specialområden.  En imponerande och lättillgänglig bok för alla åldrar, där våra experter delar med sig av sina djupa och väl dokumenterade kunskaper om kvinnors hälsa. Boken lanserades på Bokmässan i Göteborg och har nu även presenterats på NK i Stockholm tillsammans med vår nya kalender. Vår nya kalender bjuder på kända ansikten och kända fotografer. Den säljs till stöd för forskning på psykisk ohälsa.  Lill Lindfors är januari månads bild och i kalendern berättar hon om sina långa hundpromenader längs med havet på Öland som får henne att varva ner. Det låter som ett härligt tips, tycker jag.

Jubileumsboken och kalendern är tips på gåvor i stället för en blomma eller julklapp. En present som varar hela året.

 

            

 

Vilken inspiration jag får på mina resor runtom i landet. Då får jag möjlighet att träffa många olika slags människor, lyssna och lära. Från norr till söder, öster till väster. Överallt möter jag samma positiva anda med uppskattning och glädje!

 

Tänk vad bra vi mår av gemenskap , ny kunskap och känslan av  att göra gott!

 

Alexandra

Kommentera

VI ÄR POSSIBILITIES

Den 2018-10-11 09:40

Den 10 oktober firades Världsdagen för Psykisk hälsa runtom i världen. Den instiftades av "World Federation for Mental Health" 1992 och är till för att skapa större medvetenhet och förståelse för psykisk hälsa och ohälsa.

 

 

Vi är possibilister som Hans Rosling, dvs lösningsorienterade. Vår Kalender för 2019 ges ut till förmån för mer forskning på psykisk hälsa!  Psykisk ohälsa - stress, utmattningssyndrom och depressioner ökar oroväckande och skapar mänskligt lidande. Vi försöker att komma till rätta med det stigma som råder i samarbete med Psykiatrifonden. Många söker inte hjälp förrän det är för sent. Man vågar inte alltid dela sina erfarenheter om psykisk ohälsa, trots att hjälp finns att få. Alla kan lära sig se tecken på när det är dags att bromsa, att ta en paus eller ändra sin livsstil.  Vi har nu en ny kalender som vi tar fram till förmån för insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa, för forskning på psykisk ohälsa i samarbete med Psykiatrifonden. Kalendern innehåller 15 välkända kalendermodeller som är avfotograferande av några av Sveriges bästa fotografer. Köp gärna kalendern och stöd forskningen. Den finns på våra seminarier eller kan beställas på www.1.6miljonerklubben.com.

 

Alexandra och Denis Mukwege

 

Vi är överlyckliga över valet av Nobels fredspris i år genom Denis Mukwege, gynekolog och överläkare från Kongo. Han har skapat Panzi sjukhuset och har i sin gärning som läkare byggt upp kliniker för att hjälpa lemlästade kvinnor – kvinnor som drabbats av våld och övergrepp. Denis Mukwege är en av 1,6 & 2,6 miljonerklubbens hjältar. Vi gav honom vårt vetenskapspris 2014.  Vilken bragd denne läkare, gynekolog och fredsförespråkare har gjort under många år! Han hjälper kvinnor tillbaka till ett liv efter våldtäkter, övergrepp och allt hemskt som följer i spåren av krig.

 

 

Kunskap är makt! Den nya boken ”Kvinnor och hälsa – så mycket bättre” behöver alla och nu har vi givit ut den.  Det är en liten uppslagsbok med 20 olika ämnen t ex livsstil, diabetes, hormoner och mycket mer. Boken är författad av 21 medicinska experter och tar upp viktiga angelägna frågor på ett lättbegripligt sätt. Den kan beställas på www.1.6miljonerklubben.com.

 

Alexandra

Kommentera

Mycket spännande på gång

Den 2018-10-07 19:46

Årets Bokmässa i Göteborg var en fantastisk mässa. Här fanns allsköns utställare med spännande och intressanta program.  Men även gigantiska montrar, små montrar och röster som försökte överrösta varandra. Författare, influencers, månglare – ja allt rymdes på denna utmärkta mötesplats. I år besöktes mässan av cirka 85 000 personer.

 

Vår nya jubileumsbok, ”Kvinnor och hälsa, så mycket bättre” som är skriven av ett 20-tal medicinska experter presenterades på tre olika scener under bokmässan i Göteborg och på ett kvällsseminarium. På seminariet intervjuade den legendariska journalisten och författaren Britt-Marie Mattson fyra av medförfattarna - Helena Kopp Kallner, Lisa Juntti Berggren, Kerstin Brismar och Marjut Sohlman, som berättade om sina respektive ämnesområden. Britt-Marie Mattsons omdöme om boken är ” En imponerande och lättillgänglig bok där experter delar med sig av sina djupa och väl dokumenterade kunskaper om kvinnors hälsa”. Jubileumsboken är en lättläst uppslagsbok om kvinnors hälsa, som nu finns till försäljning på vår hemsida, i bokhandeln och på våra seminarier.

På plats i Göteborg var de medicinska experterna och medförfattarna till boken Lisa Juntti, Marjut Sohlman, Helena Kopp Kallner, Kerstin Brismar samt konferenciern Britt-Marie Mattsson, författare och journalist.

 

Nu har 2019 års kalender kommit. I år är den framtagen till förmån för Insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa för forskning på psykisk ohälsa i samarbete med Psykiatrifonden. Kalendern avbildar 15 kalendermodeller exempelvis Jill Johnson, Arja Saijonmaa och Caroline af Ugglas. Dessutom är jag och Carl-Jan Granqvist med för augusti månad. Bilderna är fotograferade av några av Sveriges mest välkända fotografer.

Nu ser jag framemot höstens alla program med seminarier och events. Den 10 oktober är det Mental Health Evening - en underhållande och viktig kväll i den psykiska hälsans tecken, med välkända författare och artister som underhåller. Den 26 oktober kommer vi att introducera vår jubileumsbok på NKs bokhandel. Några av medförfattarna kommer att finnas på plats för att signera boken. Då kommer även vår nya kalender att säljas och några av kalendermodellerna kommer att finnas på plats.

 

Den 16 november firar vi att 1,6 miljonerklubben har funnits i 20 år. Det gör vi med en jubileumsfest på Grand Hotell. Då kommer även årets Hälsohjälte att koras.

Under hela hösten arrangerar våra kontaktkvinnor spännande och inspirerande seminarier runtom i landet, som ger oss möjlighet till en bättre och starkare hälsa.

 

Nu ska jag ut på en härlig lång höstpromenad för att njuta av höstens alla färger.

Vi ses förhoppningsvis snart på någon av våra seminarier eller events.

Alexandra

Kommentera

Så mycket bättre!

Den 2018-09-21 09:18

 

Hösten är äntligen här. En fantastisk årstid då utbudet på kultur, motion, kurser och annat är stort. Välj det som gör dig glad!

 

Nu är vår nya jubileumsbok, Kvinnor och Hälsa – så mycket bättre, äntligen klar. Den kommer att lanseras på bokmässan i Göteborg den 27 september. Författarna till jubileumsboken är 21 experter inom hälsa, medicinsk forskning och livsstil.

De skriver om de senaste rönen, lite tillbakablickar och hur vi ser på framtiden inom just kvinnors hälsa. Jag skriver det sista kapitlet i boken om att hälsan är det viktigaste vi har. Ingemo Bonnier är redaktör för denna värdefulla och inspirerande bok.

Snart startar bokmässan i Göteborg! Då kommer vi att finnas där och presentera vår nya jubileumsbok. På kvällen har vi ett seminarium för våra medlemmar på Panorama hotell. Jag kommer att vara där tillsammans med fyra av författarna, som blir intervjuade av journalisten Britt-Marie Mattsson.

Boken kommer att finnas i bokhandeln och givetvis går den att beställa via oss på vår webbsida eller per telefon. Priset är 220 kr exkl frakt.

I boken medverkar: Eva Bojner-Horwitz, Kerstin Brismar, Gunilla Brodda Jansen, Alexandra Charles von Hofsten, Greta Edelstam, Solvig Ekblad, Mia von Euler, Aino Fianu-Jonasson, Lena Flyckt, Kristina Gemzell-Danielsson, Susanne Georgsson, Mai-Lis Hellenius, Wilhelmina Hoffman, Nina Johnston, Lisa Juntti-Berggren, Helena Kopp-Kallner, Svetlana Bajalica Lagercrantz, Britt-Marie Landgren, Agneta Nordberg, Karin Schenck-Gustafsson, Marjut Sohlman-Carlström, Ylwa Westerberg.

 

Vår årliga kalender är äntligen klar! En kalender med härliga bilder av våra artister. Det känns riktigt kul! Kalendern ska samla in pengar till forskning på psykisk ohälsa. Kalendern innehåller härliga bilder av bland annat Jill Johnson, Lill Lindfors, Arja Saijonmaa och Caroline af Ugglas. Carl Jan Granqvist och jag är också med under augusti månad. Vi får alla berätta vad vi gör för att gå ner i varv eller stressa av.  Jag älskar naturen och vill gärna varva ner där. Ett annat utomordentligt sätt att få inspiration är att gå på konsert eller teater.

För andra året i rad samarbetar vi med Psykiatrifonden i en Mental Health Evening.

Det kommer att bli en underhållande och viktig kväll i den psykiska hälsans tecken. Vi kommer att kunna lyssna till gripande berättelser, viktiga samtal och välkända artister på hotel Rival i Stockholm. Några av artisterna som kommer är Benny Andersson, Helen Sjöholm, Rickard Söderberg och Viktor Frisk. Författaren Anders Hansen talar om hur träning påverkar hjärnan positivt, psykiatrikern Stefan Einhorn kommer och många intressanta författare och psykologer. Det kommer att bli en oförglömlig kväll.

 

Nu ser jag fram mot hösten med alla spännande aktiviteter. På söndag är det den stora Hälsodagen med gympa, yoga, cirkus, Bamselopp, naturvandring och mycket mer.  En härlig dag för hela familjens hälsa. Den 27 september presenterar vi vår nya jubileumsbok och den 4 oktober lanserar vi kalendern.  Den 10 oktober har vi ett stort evenemang på hotell Rival tillsammans med Psykiatrifonden, Mental Health Evening. Dessutom har vi en fantastisk jubileumsfest att se fram mot i november. Då firar vi att 1,6 miljonerklubben har funnits i 20 år! Tänk vad fort tiden går när man har roligt!

 

Alexandra

 

 

 

Kommentera

Hälsa för kroppen och knoppen!

Den 2018-09-10 09:00

 

Efter en härlig och skön sommar som kanske har gjort oss lite latare på grund av värmen, behöver vi alla sätta igång med upplyftande och rolig motion för kroppen och knoppen igen. Jag tränar och promenerar gärna med en vän/väninna.  Då är det lättare att komma iväg på träning, promenader eller annan motion som man älskar att göra.  Dessutom är det roligare. Det är så viktigt att både ha kul och motionera samtidigt.

 

På årets Hälsodagar runtom i landet kan du passa på att inspireras. Den 23 september är den stora Hälsodagen i Stockholm, då sätter vi rekord i yoga för alla åldrar. Det blir Bamselopp och Bamsegympa för de minsta. Susanne Lanefelt lär oss att träna hela kroppen och mycket mer. Dagen avslutas med en hälsopromenad på Djurgården. Alla som deltar på våra Hälsodagar hjälper till att samla in pengar till forskningen på kvinnohjärtat.

 

Snart kommer vår nya jubileumsbok ut. Det blir en uppslagsbok om kvinnors hälsa. Boken, Kvinnor och Hälsa – Så mycket bättre, lanseras den 27 september, under bokmässan i Göteborg, Kvinnor & Hälsa – så mycket bättre. I år fyller 1,6 miljonerklubben  20 år och i jubileumsboken skriver 20 av våra medicinska experter och forskare om hur vården, forskningen och allt som rör kvinnors hälsa har utvecklats under de senaste 20 åren. Vi ger en tillbakablick, fokuserar på det aktuella läget och blickar in i framtiden. I oktober kommer boken att presenteras på NK i Stockholm.

Jubileumsboken blir en uppslagsbok om kvinnors hälsa. Boken lanseras den 27 oktober på bokmässan, men du kan beställa den redan nu till ett specialpris, 250 kr, på vår webshop. Det blir samma pris som på mässan. Priset gäller t o m den 1 oktober 2018.

 

I dagarna har Hjärtgolfen avslutats på Mallorca. Tävlingen har engagerat många golfare och nästan 900 personer har deltagit på tio deltävlingar runtom i landet. Vi har samlat in 90 000 kronor genom alla startavgifter. Pengar som går till stiftelsen Kvinnor & Hälsa för forskning på kvinnors hälsa.  Livet blir så mycket bättre med värdefullt vetande, jämlikhet och en bra hälsa.

Finalkväll i prinsessan Birgittas golftävling på Mallorca. Annika Norén, hjärtgolf vinnarna Eva och Therese, och Alexandra med prinsessan Birgitta.

 

I år jubilerar vi att 1,6 miljonerklubben har funnits i 20 år. Det gör vi den 16 november med en stor jubileumsfest på Grand Hotell i Stockholm. Under kvällen delar vi ut ett Hälsopris till den främsta hälsoinspiratören som valts ut av en jury. Dessutom blir det stipendieutdelning, underhållning och Jan Eliasson öppnar kvällen och håller tal. Det kommer att bli en härlig och upplyftande kväll med mycket humor, hälsa, underhållning och medicinsk sakkunskap.

 

Du kan läsa mer här om du vill veta mer om höstens program runtom i landet.

 

Kommentera

Lycka är att kunna hjälpa!

Den 2018-08-01 10:54

Det finns inget som gör mig så glad som när vi får höra att vi faktiskt gör skillnad. Att det hårda jobb vi lägger ner, vi på kansliet, alla våra fantastiska volontärer, våra duktiga medicinska experter - och givetvis NI våra kära medlemmar - att det vi gör betyder mycket och att våra insamlingar gör skillnad. Givetvis ser vi det när vi delar ut våra stipendier till unga forskare, men också i alla samtal vi har när vi står på mässor och när vi träffas på seminarier och som nu senast nere på Gotland under Almedalsveckan. Det här mailet vi fick av Ingrid är sådant som gör det där lilla extra i vardagen, den där puffen man behöver:

Hej Wivi-Ann, Alexandra och Eva!

Det är en fantastisk känsla när Almedalsveckan närmar sig och därmed volontärsandan börjar vakna igen. Det är något visst med just denna vecka på Gotland.

När jag tar på mig den röda tröjan och flisen (den behövdes verkligen i år i början av veckan) och tar ett material i min hand då känner jag mig så glad över att få vara volontär i 1.6. Jag börjar bli äldre och yngre ska axla våra mantlar. Men ännu så mår jag så bra av att dra ett litet strå till stacken - så jag hänger med.

Tack till alla kamrater som jag fick glädjen att jobba med.

Önskar er alla en fortsatt fin sommar!

Snart är hösten här och med den kommer alla aktuella och intressanta seminarier, titta in på vår hemsida där ni finner vårt schema. Som alltid står rörelse och hälsa i fokus och härom dagen läste jag, åter igen, i tidningen hur viktigt det är att vi rör på oss. Det är SVT Nyheter som belyser att hjärtat blir yngre av motion, så glöm inte att röra på er! Även om värmen gör det lite jobbigare är det svalare tidig morgon eller sen eftermiddag, perfekt för en promenad eller bara att stretcha ut och yoga i skuggan. En simtur är även det både svalkade och bra för kroppen. Läs artikeln i sin helhet HÄR 

Och här kommer ett utdrag:

Hjärtat blir yngre av motion

Hjärtats kapacitet att bilda nya hjärtceller är låg. Unga vuxna bildar endast omkring en procent nya celler per år – och denna nybildning minskar ju äldre vi blir. Men att bilda nya hjärtceller är viktigt för att bibehålla hjärtats funktion.

En metod för att stimulera nybildningen, som både är billig och tillgänglig för de flesta, är motion, visar en studie publicerad i Nature Communication.

– Det som är nytt med vår studie är att vi här har bevis för att motion med säkerhet ökar nybildningen av hjärtceller hos möss, säger Ana Vujic, forskare vid Harvard University och en av författarna till studien.

Effekten av träning för nybildning av hjärtmuskelceller är tydlig, berättar han. Men det är svårt att överföra resultaten till en patient med till exempel hjärtsvikt eller som har haft en infarkt.

– Men att mekanismen finns är mycket viktigt och kan definitivt vara en del av förklaringen till att träning efter, och kanske även före, infarkt kan öka överlevnaden.

Folksjukdom med många dödsfall

Hjärt-och kärlsjukdomar är den vanligaste dödsorsaken i Sverige idag och står för omkring 35 procent av alla dödsfall.

– Stillasittande livsstil och ålder är stora riskfaktorer. Om vi kan ändra vår livsstil och bli mer aktiva, så skulle vi kunna hejda denna trend, säger Ana Vujic.

Hälsodagen står på agendan runt om i landet, gå in här för att se vart och när vi kommer till just din kommun! Hoppas vi ses!

Kommentera

« Visa 10 nyare blogginläggVisa 10 äldre blogginlägg »

Alexandra Charles

Alexandra Charles
Välkommen till Sveriges största kvinnoförenings blogg om hälsa och livsstil. Här skriver Alexandra Charles, grundare av 1,6 & 2,6 miljonerklubben.

Bloggarkivet

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Sommar - Sol och snart semester!: Först ska vi vara i Almedalen där vi, 1.6 & 2,6 miljonerklubben finns i vår monter hela veckan och träffar människor från hela landet. Här sker många spännande möten :) Under Almedalsveckan... Läs mer »

Insamling för kvinnors hälsa

Insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa

Det ska inte vara orättvist att vara kvinna! Forskning på kvinnohälsa släpar efter. Med din hjälp kan vi ändra på det.
Skänk en gåva på:
www.kvinnorochhalsa.com

BirkaMylanArcameaHemfridBioGaiaMatkomfortMaqt - Politikens hetaste blogg- och debattforum.Gedeon RichterSvensk LivräddningMedilens Nordic ABNovartis Sverige ABSaxå BrukVinkällaren GrappePfizer ABiZafeAmgen ABBayerCoala LifePeptonic Mediacal ABScandicBoehringer IngelheimBig TravelMedilensVi stödjer ÄldrekontaktStar for life i Sydafrika