Inspiration

Nu är det dax att skapa resten av året!

Av Lili Öst den 2014-07-28 10:00

Snart börjar jobbet och vardagen igen för många, För vissa har den redan satt igång igen, även om det fortfarande är sommar, solig härlig sommar. Där mycket bara ÄR och vi försöker hämta hem energi som ska räcka även de mörka månaderna. Men innan hösten tar vid kan det vara bra att se över året hittills. Brukar du göra det? Att göra summeringar för att boosta det man vill behålla eller ha mer av och ta bort det man inte vill ha, är egentligen ngt vi alla skulle vinna på att göra på regelbunden basis, för att minimera riskerna att bara tiden går och vi inte tar tag i de sakerna och resultaten vi inte varit nöjda med hittills under året.

För att kunna förändra ngt vi inte är nöjda med behöver vi göra tre saker:

Först behöver vi reflektera över vad vi inte vill ha och varför

Sen behöver vi fundera över vad vi vill ha istället och varför och byta fokus från det första till det andra

Sist behöver vi agera, för du lär inte få några förändringar till stånd, genom att bara konstatera det du inte är nöjd med...

Så, mitt råd till dig idag är följande: ta vara på dessa dagar framåt tills hösten drar igång på allvar och ta ut dina mål och drömmar inför hösten 2014 och gör aktiva val hur DU vill att resten året ska se ut. Självklart kommer du inte kunna styra allt som händer runt omkring dig, men det är en pover anledning till att inte ta kommando över det du faktiskt KAN styra, för du kan styra SÅ mycket mer än du någonsin trott! Du anar inte HUR viktigt det är - ur ett energiperspektiv, hur du väljer att se på det som händer, hur du väljer att hantera det, din attityd, ditt tanke- och känslofokus, ditt agerande och dina drömmar!

Nu var det ju ett tag sedan jag förklarade attraktionslagen och hur den fungerar för dig, så inför ditt medvetandearbete kan det vara bra att damma av detta, för att ge dig starka verktyg att forma det liv du vill ha.

Så i dagens blogg vill jag åter igen presentera tankens kraft - eller om den också kallas - lagen om attraktionskraften, attraktionslagen eller kort och gott LOA. Vi ska prata om vad den är, hur den fungerar och hur du kan få den att verka positivt med dig i ditt liv. Vill du få en djupare kunskap om den, kommer jag starta insiktsakademin nu i höst med kurser för både företag och privatpersoner. Mer om det kommer du kunna läsa inom kort på min hemsida www.liliost.se och genom att prenumerera på mitt månatliga nyhetsbrev som du kan anmäla dig dig till HÄR

Lagen om attraktions kraften är en universell lag - en naturlag, vilket betyder att det är en lag utanför mänsklig kontroll. Den bara "händer" styrd av ngt annat än oss. Precis som gravitationslagen som också är en universell naturlag. Precis som att ogräs kommer tillbaka även om du rensat, som att snön kommer när den kommer. Solen och regnet likaså. Även om vi idag kan se varför vädret blir som det blir - så kan vi ju fortfarande inte göra ngt åt det ... Vi kan bara förbereda oss på att möta det på bästa sätt. Du kan säkert komma på en massa olika saker som sker utanför människans kontroll. Precis så är det med lagen om attraktionskraften. Det är därför det är klokt att faktiskt sätta sig in i hur den fungerar - för att lära sig att använda den aktivt till sin fördel. Som det starka, positiva, fantastiska framgångsverktyg den faktiskt kan vara om man lär sig använda den rätt.

Den har ett statiskt skeende. Den verkar på samma sätt - alltid, utan undantag. Alltid i samma ordning. Och vi kan alltså använda oss av detta faktum på två sätt. Till vår fördel - eller till vår nackdel. Allt beroende vad vi ger den för typ av tankar men framförallt känslor att jobba med.

Den fungerar så att lika attraherar lika. Det du fokuserar mest på - drar du till dig mer av. Se tillbaka på året som hittills gått. Vad är det du mest dragit till dig hittills - Krångel, svårigheter, uppförsbackar, negativa situationer och/eller relationer eller flow, framgång, harmoni och glädje.

LOA kan inte agera för egen maskin gällande ditt liv - utan dina tankar och känslor jobbar hela tiden tillsammans med tankens kraft - utan att du för den skull är medveten om det. Och det är just detta faktum som många gånger ställer till det för oss - att vi inte vet att dessa två komponenter samarbetar. OCH att de flesta inte har någon koll på alls att de själva skapar i sitt liv GENOM sitt mesta tanke- och känslofokus. Det är det jag vill råda bot på. Jag vill att folk ska förstå sin egen skaparkraft och skapa det liv de VILL ha - istället för att nöja sig med att hantera det som "bara blir" pga att de inte vet hur mycket de själva egentligen kan styra över genomatt bli medvetna och göra medvetna val.

Så till dagens övning:

Om du nu tar penna o papper, ipad, dator eller vad du väljer som ditt hjälpmedel - och tänker ut en fråga du vill börja jobba med, som hittills inte fungerat i ditt liv, eller arbetsliv. Skriv ned hur dina tankegångar och dina känslor oftast går. Vilka tankar tänker du oftast gällande det du valt? Hur fokuserar du? Vad känner du mest för känsla gällande detta? Försök att komma ihåg så många tankar och situationer som skapar dessa tankar och känslor, som du har kring saken du inte är nöjd med.

När du är klar, så vill jag att du tittar på hur mycket av det du tänkt och fokuserat på som är positivt, konstruktivt och kreativt, som kan dra till sig saker som matchar dessa tankar och känslorna som följer med tankarna. Och hur mycket av det du tänkt som är negativt, bristtänk och kraftlöst, som drar till sig saker som matchar det. Färgmarkera det positiva med grönt och det negativa med rött så du lätt ser vad som är vad. Hur ser det ut? Vilken typ av tankar ger du lagen om attraktionskraften övervägande att jobba med? Vilken färg dominerar gällande vad du ger lagen om attraktionskraften att jobba med oftast? När man gör den här typen av övning, blir man oftast plötsligt väldigt medveten om vad det egentligen är man sår in i sitt liv att hantera. Den insikten är början på en medvetanderesa. Den vi behöver göra för att förändra ett ogillat läge - vad det än är!

Det finns många saker som vi gör i vår vardag som inte gynnar oss om man tänker på hur attraktionslagen fungerar. Genom att lära oss se våra egna tanke- och känslomönster, lär vi oss att se fallgroparna, och då kan vi medvetet dra till oss andra saker som ger andra resultat. Är du redo för att göra en sån förändring? Känner du att du inte vet hur du ska göra? Då kan jag hjälpa dig på flera sätt!

Genom min bok - Jag blir vad jag tänker, som är ett enormt kraftfullt verktyg att jobba med denna typen av förändring med. Och du har mig, som jobbar som föreläsare, inspirationskonsult och mental PT. Jag föreläser för företag och på öppen scen, coachar både IRL och via telefon och har klienter över hela Sverige, så avståndet är inga problem i vår moderna tid.

Låt inte resten av året "bara bli" utan ta kommando - och S-K-A-P-A det du vill se i ditt liv istället! Och för att kunna göra det - behöver du bli medveten om hur du jobbat innan med dina tankar och känslor. Så, - vad väntar du på? Livet är där för att SKAPAS av dig! Du är värd ALLT gott! Se till att själv skapa möjligheterna att få det också!

With Love/Lili

AKTUELLT:   Är du sugen på att se min konst, så hänger en utställning just nu på Sjöbodarna Torö

Jag gör min  musikaliska föreläsning JAG BLIR VAD JAG TÄNKER den 17/8 under bar himmel på charmiga KarloKristinas. Läs mer HÄR

Den 22/9 medverkar jag på Stora Tänkardagen på Hilton Slussen tillsammans med ett pärlband av intressanta föreläsare. Läs mer HÄR

Kommentera

Onödiga missförstånd

Av Lili Öst den 2014-07-21 10:00

Hej där mitt i sommaren! Hoppas du har/har haft eller kommer ha några härliga, soliga och lagom lata dagar att hämta kraft på! Och att du och din partner (om du lever i en relation) får landa och hitta ett skönt sätt att kommunicera på när inte livet bara rusar på. Kommunikation är ju inte alltid enkelt! Framförallt när det är mycket i livet att hantera och man känner sig stressad.

Och framförallt också mellan två parter som är olika både gällande referenser och preferenser och som tycker att det är viktigare att ha rätt än att komma fram till en harmonisk lösning. Där är det många som hamnar - gång på gång! Kommunikation mellan man och kvinna kan ibland vara en rejäl utmaning eftersom de flesta av oss agerar som om att förståelsen i kommunikationen mellan könen kommer per automatik... Det vet de flesta dock - att det gör den inte! Vi ÄR inte samma, vi tänker inte samma, vi utgår oftast från väldigt olika "sanningar" men det betyder inte att det är dåligt. Det betyder bara att det ÄR. Och ju mer vi anstränger oss för att hitta ett sätt att hantera olikheterna mellan oss med respekt och som en tillgång, inte ett hot eller ett problem, ju mer harmoni kan vi skapa i våra relationer.

Många gånger uppstår missförstånd, som sedan lägger sig till grund för konflikter som ibland kan utvecklas till rena katastrofer. Den kan klart mildras, eller till och med utrotas och ett sätt som man kan tillämpa är att ställa kontrollfrågor.

Grundinställningen behöver först vara dock, - att det finns ett genuint intresse för att förstå varandra. Det är faktiskt något som man har allt att vinna på ta upp och ha en dialog om med sin partner - när man inte är inne i en konflikt. Utan man har allt att vinna på att vara pro - aktiv och ha en dialog när man mår bra med varadra. Många gånger hoppas detta tyvärr över. Framförallt i en konflikt. Då handlar det oftare om att bevisa att den andre har fel och man själv har rätt - utan någon som helst vilja till förståelse för hur den andre ser på saken. Kontrollfrågorna kan hjälpa till här.

När man hamnat i ett läge där man tycker att ens partner just sagt något som är helt uppåt vägarna. Något som kanske är sårande, som gör en förbannad eller som man tycker är hål i huvudet på något annat sätt, är ett hett tips - innan man reagerar med fullt utspel, att ställa en kontrollfråga. När du säger så där tolkar jag det så här, - xx. Var det så du menade? För många gånger kan det vara vår egen tolkning av vad de sa som ställer till det. Ofta också i kombination med att vår partner kanske inte heller valt det bästa sättet att säga det på.

Detta bör man dock ha kommit överens om att båda vill lära sig tillämpa, så det finns en vilja från båda parter att hantera sina konflikter bättre, så att den andre som får frågan inte väljer att bemöta den med t ex, - ÄR DU HELT DUM I HUVUDET??? Var fn fick du det ifrån?? Jag sa ju xx, ska det vara så svårt att förstå... typ... Utan om kontrollfrågan känns helt feltolkad, så har man då en chans att försöka förklara det man menar från en annan vinkel - TILLS motparten förstår. Det behöver inte alltid vara något roligt att höra, det kan ju fortfarande vara av negativ art, men man säkerställer att man förstår varandra och inte tolkar varandra utifrån sina egna referenser och preferenser. Vi har ju ALLA en egen karta som vi navigerar efter och den ser väldigt sällan, förmodligen till och med aldrig ut som någon annans. Om vi bara förstod det, så skulle vi inte utgå ifrån att folk runt oss nödvändigtvis ser och uppfattar livet på samma sätt som vi gör. Ju fler kontrollfrågor vi ställer gällande saker som känns viktiga för oss att förstå - inte tolka, ju bättre och harmoniska relationer får vi.

Detta behöver man öva på - igen och igen, tills det sätter sig i ryggraden. Kanske denna sommar är den bästa tiden att börja?! Lycka till!

With Love/Lili

 

Kommentera

Med tankens kraft som verktyg

Av Lili Öst den 2014-07-07 20:12

Hur hanterar du det som ÄR? Om det inte är det du vill att det ska vara vill säga! Har du offerkoftan på dig? Bara undrar, - för idag vill jag påminna dig om att du har ALLT ATT VINNA på att ta avstånd till just - offerkoftan! Och att TA KOMMANDO! Över dina tankar, och känslor, som ligger till grund för HUR DU HANDLAR! Jag vill inspirera dig att använda tankens kraft att skapa de resultat du vill ha! Omöjligt? Tja, det beror helt och hållet på din inställning till det. Antingen är du till hjälp för dig själv, - eller så ligger du kraftigt i vägen för dina egna framgångar.... Och hur - det är just det som jag hjälper mina klienter att se.. Mitt tips är, vänta inte för länge med att ta reda på orsaken. För tiden går...

Mycket av det vi ser i vårt liv - är det vi själva som planterar. Oavsett vad vi tror eller inte tror! Genom vårt tanke- och känslofokus, som ligger till grund för hur vi sen väljer att agera. Självklart kan det komma in saker i vårt liv som vi INTE står som ansvariga till, men hur det ska få påverka oss, vad vi gör av det och hur vi väljer att hantera det - är ändå alltid vårt eget val. Hårda ord kanske det känns om du har saker i ditt liv som är tuffa att hantera och jag menar INTE att förringa någons svårigheter - INTE PÅ NÅGOT VIS!!!! - men, många tror att det är det enda sättet att välja att se på och hantera svårigheter på, att fokusera på just svårigheterna. På ens limiterade eller kanske till och med obefintliga möjlighet att förändra den rådande situationen. Att fastna i att bekräfta nuet. MEN, man kan också välja att fokussera på det man VILL bjuda in ISTÄLLET för nuet, och att se det egna valet som en tillgång. En styrka. Och finna inspiration och motivation i att vi ALLTID kan hitta nya vägar om vi bestämmer oss för att vi kan förändra och att vi istället för att fokusera på svårigheterna - istället letar efter möjligheterna att förändra det som är. Att aldrig tvivla på att det finns ljus även i ett totalt mörker ... För det är som bekant inte som vi har det - utan som vi tar det - som är skillnaden som gör skillnaden för hur vi känner, tänker och agerar som också ligger till grund för resultaten vi ser...

När vi ser oss själva SOM ett offer i en situation, så fråntar vi oss styrkan att kunna förändra den, för att VARA offer - betyder att vi inte tillskriver oss själva någon egen styrka, utan ser det som att vi styrs av yttre makter som vi inte rår på. Men om vi istället väljer att se att vi FALLIT offer FÖR en situation, då låser vi inte oss själva i tanken att det är en återvändsgränd, att vi inte kan förändra det vi inte gillar, utan här ger vi oss själva "space" och tillskriver oss själva kraften att själva kunna skapa en förändring! Det kanske låter som en ordlek - och ja, det ÄR det, men det är en viktig ordlek som handlar om hur DU väljer att fokusera! Och vilken kraft du ger dig själv genom att se det utifrån ett kraftperspektiv.

Behöver du och/eller företaget tankeinspiration som kan förändra ditt/ert mindset så att ni kan skapa nya önskade resultat, så jobbar jag som inspirationskonsult. Och jag coachar både IRL och via skype/telefon. Perfekt så här i semestertider! Ett fantastiskt verktyg till resultat man VILL ha är också min bok JAG BLIR VAD JAG TÄNKER, som du hittar hos de flesta bokhandlare både på nätet och IRL. Kanske den borde bli även DIN sommarläsning?!

Varför gå omkring och nöja dig med halvdant - när du kan välja excellent? Låt mig hjälpa DIG att nå mål!

With Love/Lili

Kommentera

smärtan att inte kunna hjälpa alla

Av Lili Öst den 2014-06-30 10:00

Ett par veckors timeout blev det pga att tiden inte räckt till allt. så kan det vara emellanåt, men nu är jag här igen. Idag vill jag berätta om ett case, som gett mig en stark känsla av otillräcklighet. Känslan att inte kunna hjälpa alla som söker mig för att få reda i sitt liv. Min ambition ÄR ju att skapa insikt som leder till förbättring, men ibland träffar man människor som är så djupt intrasslade i sina negativa tankegångar att vilda hästar inte ens kan få dem att byta riktning. För ett tag sedan hade jag en klient som mådde väldigt dåligt. Som försökte använda sig av attraktionslagen för att skapa något bättre i sitt liv, men som bara hamnade ännu djupare i sin depression pga kunskapen om den. Den här klienten var så frustrerad, uppgiven, arg, förtvivlad och ursinnig på universum och attraktionslagen för att de hånade hen, för att de misshandlade hen, för att de bara skickade motstånd i hens liv. Klienten blev ännu mer frustrerad och arg på mig när jag sa om och om igen att det kan inte komma ngt bättre till hen när hen var fast i känslan att allt var emot hen. Förstår du vilket moment 22 det blir.

Det jag fick brottas med var hur jag skulle kunna hjälpa någon som var så ursinnig på livet att hen tyckte att allt hen var tvungen att göra var att prestera för att duga och vad än hen gjorde så dög det inte. Det är svårt att övertyga en människa som bestämt sig så till den milda grad att hela livet är emot denne, och att allt som händer i dennes liv är ett slags vendetta och illvilja från livet självt. Som inte ville ta antidepressiva för att komma från det svarta, som inte ville ta hjälp av en psykoterapheut och som inte längre ville se något positivt i något alls för att denne inte tyckte att det fanns något positivt i något alls. Detta var ett svårt case att hantera för någon som bara vill så inspiration och hjälpa. Hens smärta smittade mig för att inget jag erbjöd - togs emot och jag förstod att det inte fanns något mer jag kunde göra innan klienten själv ville göra det som krävs för att någon positiv förändring skulle kunna ske.

Ibland vill vi verkligen inte göra det som krävs för att förändra situationen som vi inte önskar oss, många vill att situationen ska ändra sig utan att vi behöver kicka in. Är man så trött och förtvivlad som min klient var, så orkar man inte göra en enda förbannad sak till för att förändra det som ÄR, man vill bara att ngn annan ska fixa till det medan man sover. Min klient ville att jag skulle ge hen en quickfix, "gör dessa tre saker så förändras ditt liv i ett nafs". Den här klienten behövde verkligen ngt positivt i livet som var det som klienten vill ha, för alla bra saker som inte har med just det hen ville ha, räknades inte, gilldes inte, var inte viktiga längre, utan bara denna enda sak var avgörande. Bara denna sak var i fokus. Bara denna sak räknades.

Och det är det som lyser starkast med sin frånvaro - som vi fokuserar på, och det är också det som starkast fortsätter att lysa med sin frånvaro. Och för att kunna bryta det skeendet - BEHÖVER klienten och alla som är i dennes situation alla de positiva känslor som kommer av att glädjas åt alla andra saker som inte har med detta hett åtråvärda att göra, men som ändå kan finnas i tilvaron, för att kunna ställa om känslomagneten så att till slut även det hett efterlängtade kan komma in. Men så länge som man är fast i tanke- och känslomönstret att det bara är det hett åtråvärda som betyder ngt när det gäller positiva manifestationer, då är man fast i ett moment 22. Och det ÄR ingen vendetta varken från universum eller livet själv. Det är energier som drar till sig det som liknar.

Det var tungt att inte kunna nå en person som var i så starkt behov av hjälp. Men det går dessvärre inte att hjälpa någon som tröttnat på att hjälpa sig själv. Som ser allt som en prestation som de inte orkar med och livet som ett kvitto på att man inte duger som människa. För allt börjar inifrån. Positiv såväl som negativ fokusering. Och jag kan inte vilja åt mina klienter, - jag kan bara göra mitt yttersta för att inspirera dem till insikt och att välja tankar som gagnar dem.

Oavsett vad som händer i livet, så är det vår känsla som ligger som grund till vad vi fortsättningsvis drar till oss, och vi får aldrig ge upp det dagliga arbetet att medvetet plantera vårt fokus på saker som gör att vi mår bra, - små som stora, för att inte hamna så avgrundsdjupt som man kan hamna om man inte passar sig. Alla kan hamna där, men alla mentalt friska personer kan också konsekvent jobba på sitt positiva fokus för att hålla sig flytande i en högre energi.

Jag önskar verkligen att ett under har hänt i min klients liv, som gett hen hoppet tillbaka och viljan och kraften att själv styra sitt liv åt ett positivt håll. Eftersom inte jag kunde hjälpa - så hoppas jag att universum kickade in!

Varför jag berättat om detta case idagen blogg, är för att min klient inte på något sätt är ensam om att känna sig i en återvändsgränd, förbannad på livet som är så orättvist. Föhoppningsvis kan dessa rader hjälpa någon annan som hamnat där min klient var, att se att det finns hopp men att arbetet behöver komma inifrån för att få fäste. Om detta inlägg hjälper en enda person att återfå hoppet - då har varken mitt försök att hjälpa eller min klients kris varit förgäves. Och den känslan ger en strimma av hopp och möjlighet. Och den väljer jag som alltid att landa i.

With Love/Lili

Kommentera

HAPPY DAY!

Av Lili Öst den 2014-06-09 12:11

happy day bild

Kära läsare. Måndag igen! En helt ny vecka att skapa positiv tillväxt i livet. Nya timmar och dagar att lägga till livet. Att njuta av och att växa i. Tänk så många som inte ser måndagen som en källa av glädje, utan snarare - med en suck, konstaterar att det är in i ekorrhjulet igen. Efter en alltför kort helg! Tillhör DU den kategorin, eller tillhör du kategorin människor som gläds åt VARJE dag, med känslan, HAR jag en dag, betyder det att jag lever. Lever jag, har jag alla möjligheter att skapa en skillnad och skapa ännu mer att glädjas åt... Det sistnämnda sättet att tänka - är ett AKTIVT val man behöver göra - igen och igen och igen!!

Det finns så mycket i vårt dagliga liv, saker som faktiskt vi planterar där, oftast helt ovetande, som vi inte har en aning om att det definitivt påverkar vårt liv ENORMT och avgörande. Både positiva och negativa saker. Genom att vi inte är medvetna om genom vad eller hur detta påverkar resultaten vi får och livet vi lever, kan vi inte heller styra om våra tankar och känslor för att skapa om de oönskade resultaten så att de KAN bli önskade resultat. Och även om man faktiskt vet hur det hänger ihop, så är det ÄNDÅ svårt att leva 100% smart med attraktionslagen, för oftast är vi hårt präglade av vårt arv, vår uppväxt, men framförallt av vårt nuläge i kombination med vår inövade syn på livet och vår egen kapacitet, som vi jobbat flitigt med att ständigt befästa.

Jag säger inövade, för det mesta av det vi gör, tänker, känner och är, är saker som kommit till oss under tiden vi lever, sprunget ur det perspektiv och med de tankar som vi hittills tänkt - i just kombination med ett kontaterande av det som ÄR.

Det ÄR förbaskat svårt att stå mitt i något ogillat men ha ett positivt, tillitsfullt och otvunget fokus på det man vill bjuda in istället och inte fokusera tanke- och känslomässigt på det vi inte vill ha mer av. Det är baske mig inte lätt att stå med en bunt räkningar och VETA att man inte har nog med pengar för att betala dem just nu, och samtidigt avspänt fokusera på vårt önskade läge. Att övertygat tänka att vi har pengar så det räcker och blir över. Att tänka och även handla som om det redan vore så. Det låter ju inte riktigt klokt när man säger det, och det ser inte heller klokt ut när man får det på pränt, och det är DET som gör det S-Å  S-V-Å-R-T! Det rimmar inte ett smack med den verklighet vi är fostrad att se. Det rimmar inte med våra referensramar. Det rimmar inte med vad vi är uppväxta med för "sanning" vilket gör att detta ÄR en ekvation som är omöjlig för de allra flesta att få till. Men vi behöver det - för att kunna bryta vårt låsta läge. Många gånger är det så att de som har det dåligt, de kämpar för jämnan. Och om det mot förmodan kommer in en ljusglimt i deras verklighet - så går den ofta fort över, och det blir "som vanligt" igen. Sen finns det dem som det går bra för - dem går det oftast bra för, för det mesta. Och det är inte ovanligt att de också hela tiden får det bättre och bättre. Detta är en nagel i ögat på många. och det kan naturligtvis kännas oerhört orättvist, för många gånger är de som har det tufft, fina ödmjuka vänliga människor som bara vill folk gott. Medan det inte finns något som garanterar att de som har det bra och "lyckas" är superbra människor som därför förtjänar mer än dem som har det tufft...

Jag tänker upprepa något som jag sagt många gånger förr, eftersom det är en av de viktigaste saker vi behöver lära oss att förstå, - det finns ingen värdering i energi! Vilket betyder att det finns ingen "däruppe" som sitter och resonerar om hur mycket skit vi ska behöva gå igenom eller inte. Inte ngn som ger den ena mycket mer av det goda och många fler benefits av livet, och ger någon annan en massa skit att hantera. Den som har det bra är inte godare människa än den som har det dåligt. Utan attraktionslagen fungerar så att det vi fokuserar på - det drar vi till oss mer av. Sen är vi naturligtvis födda in i olika förhållanden, och av de som är födda under dåliga förhållanden är det många som blir kvar där - för att de vet inget annat sätt att hantera det på - än att bekräfta sitt nuläge om och om igen. Känslomässigt - tankemässigt och handlingsmässigt. I det KAN inget annat än samma sak skapas. Många blir kvar av denna anledning - men långt ifrån alla. För det finns också de som med hela sin kraft fokuserar på det de vill bjuda in i sitt liv. Det de vill till. Som inte är fast i att konstatera det de avskyr att vara i, och vill ifrån. Det är alltid svårare att vara på väg ifrån något - än till något, eftersom vi blir en magnet för det vi fokuserar på Och du fokuserar ju inte på det du vill till - om du har hela ditt fokus på att komma FRÅN något!!

Det är detta jag hjälper människor och företag med. Att bli medvetna om sitt fokus, för att förstå vad det är de medskapar i sitt eget liv. För attraktionslagen fungerar inte i vårt liv, utan vår medverkan. Och har vi det inte som vi vill ha det - ÄR vi en magnet som inte drar till oss det vi VILL ha,  och då har vi ju allt att vinna på att bli medvetna om VAD DET ÄR VI GÖR!!

Vill DU ha hjälp med detta, så har jag ett erbjudande hela Juni  till dig som vill skapa en förändring och börja NU!

Men JUST IDAG till 00.00 har jag HAPPY DAY, vilket gör att bokar du idag får du ett ännu bättre erbjudande! Vill du veta mer - maila mig på lili@liliost.se

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev på lili@liliost.se

För dig som vill ha mer inspiration, - I min blogg på finest.se finns hundratals inspirationsinlägg om våra tankar.

Läs mer om min verksamhet på www.liliost.se

 

Kommentera

Förbereder du dig för succé?

Av Lili Öst den 2014-06-02 13:10

Hur förbereder du dig för att din vecka ska bli en succé?!

Ja, det finns ju de som på söndagarna förbereder sig för vad de ska hinna med under veckan. MVG! Mycket bra! Hjälper definitivt till att bibehålla fokus på det som vi vill klara av, det vi vill hinna och det vi anser vara av högsta prioritet. Ett liiitet men bara... Hur många av de som gör dessa listor, planterar samtidigt positiva förväntningar om hur smidigt det kommer gå, hur framgångsrikt det kommer förlöpa. Hur det hela tiden kommer finnas tid för reflektion mellan insatserna och hur härligt de kommer att tycka att det är att utföra allt det som står på listan?! INTE lika många tippar jag nu. Jag kan ha fel, men det tror jag inte! Inte alla - men många av de som gör listorna, gör dem med en klump i halsen när de inser allt som måste göras och känslan om att det kommer bli en helvetisk vecka med kort om tid börjar växa parallellt med fokuseringen ... Känns det igen?

OM du svarade ja på frågan om du kände igen dig - Till dig vill jag säga, - KÄNSLAN som följer med det sistnämnda, som gör att du har fullt fokus känslomässigt på det du INTE vill ha, (stress, tidsbrist, om du verkligen kommer orka, hinna, klara av det, lösa det etc) kommer göra att du drar till dig mer trassel än du egentligen behöver!

ja, du har förberett dig = MVG!

MEN - Du har också vävt in känslan av att det är mycket nu.... = stress = negativ känsla=negativ magnet

När vi förbereder oss för det som komma skall, är det lika viktigt att vi planerar in positiva känslor om det vi ska fokusera på. Lämna inte det åt slumpen, för det är DET fokuset som kommer göra skillnaden som kommer GE skillnaden!

SÅ, förbereder du dig för succé, - eller förbereder du dig  - utan att du tänkt på det innan - för att dra till dig en massa onödigt trassel?? Se över ditt fokus! Det har du allt att vinna på!

With Love/Lili

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev på lili@liliost.se

Följ min blogg på finest.se

Läs mer om min verksamhet

 

Kommentera

käraste lilla känsla - vad viktig du är!

Av Lili Öst den 2014-05-26 19:15

Tänk att tankarna vi tänker är så viktiga, att känslorna vi känner är ännu viktigare och att vi inte fick veta detta redan från början! Ja, jo det är klart vi känner till att det är bättre att tänka positivt än negativt och att det är bra mycket trevligare att känna en bra känsla i magen istället för en dålig. Men tänk om vi fått en energimanual på hur universum jobbar redan på BB, så vi hade kunnat lära oss hur allt det runt omkring oss faktiskt påverkar oss - hela tiden. Va mycket skit vi skulle ha sluppit! Va mycket låsta lägen och tråkiga upplevelser vi skulle ha sluppit. Vad bra det skulle ha varit, - Eller? För det är ju faktiskt genom utmaningarna vi växer. Som gör att vi anstränger oss lite extra. För att vi känner oss motiverade att nå något annat än det vi är i, och som vi inte vill ha.

Men när har man allt att vinna på att förändra sitt sätt och tänka, så man får mer önskade än oönskade lägen?? När man känner att man är redo att dra till sig det man vill ha istället för att fokusera på det man inte vill ha. För en del kommer det sent i livet. Någon annan förstår hur tankarna och attraktionslagen fungerar redan som liten eller i alla fall ung, även om de kanske inte vet att det är just attraktionskraften ihop med deras tankar och känslor som ger deras ständigt återkommande positiva resultat. En del förstår det aldrig. Utan går igenom ett helt liv med offerkoftan på, känner sig djupt förfördelade, orättvist behandlade, starkt fokuserade på alla orättvisor de hela tiden utsätts för.

Lagen om attraktion, handlar som jag sagt så många gånger tidigare om att lika attraherar lika. Och tror man inte på den, och vill finna bevis på att den fungerar att trycka upp i ansiktet på de som säger sig tro, hittar man självklart inga. Medan den som vill ha synliga bevis på det som de tror är sant och möjligt, - självklart hittar hur många bevis som helst på att den funkar. Devisen säger - då måste tro det innan du ser det, - inte tvärtom som är de flestas sanning.

Vad har DU för evidens i ditt eget liv. Vad finns det för oönskade resultat som envist naglar sig fast? Och var lyckas du varje gång? Kan du se någon skillnad i hur du fokuserar tanke- och känslomässigt gällande dessa saker, då är du sanningen på spåren... Sanningen om att vi blir det vi tänker och vi får det vi fokuserar på.

Vill du lära dig mer om attraktionslagen, kan du läsa min bok - Jag blir vad jag tänker www.soderpalm.se

Du kan parallelt med denna, följa min blogg på finest.se/liliost där jag har över 1,8 mijoner lästa blogginlägg och där jag bloggat i flera år och det finns en uppsjö av tidigare blogginlägg.

Du kan också anlita mig som föreläsare, förändringsledare eller mental PT . Läs mer på www.liliost.se

Inom kort kommer jag dessutom igång med mitt nyhetsbrev som försökt se dagens ljus en längre tid nu, men som det aldrig funnits någon tid att ta tag i på riktigt. NU kommer det dock, och där kommer du hitta erbjudanden och tankeinspiration om vartannat, så missa inte det! Anmäl ditt intresse på lili@liliost.se Du kan när som helst avbryta och det kostar inget.

Vill du ha något annat - behöver du GÖRA någonting annat! Gör du det?? Eller fortsätter du bara i samma hjulspår. De som inte leder dig dit du vill komma....

With Love/Lili

Kommentera

När saker inte blir som vi vill...

Av Lili Öst den 2014-05-19 16:00

Ibland är det svårt att hantera frustreringen som blir, när saker inte blir som man vill.  Vi VET så väl vad det är vi inte vill ha, och även om vi jobbar stenhårt på att förändra det som suger - så tycks det ibland vara fastlimmat på oss eller i vårt liv...Känner du igen det? Man kan ju verkligen bli galen! Det är extremt lätt att man går omkring med en ständigt pyrande irritation över läget, en ständig frustration över läget och kanske även en viss panik om det som suger är av avgörande art att det löser sig SNABBT, - t ex

att få jobb om man är arbetslös,

att få in pengar snabbt när plånboken är tom och man har räkningar att betala och så man klarar sig till nästa lön eller nästa jobbtillfälle om man inte tjänar så bra så att pengar inte är ett problem,

att hitta en partner, helst RÄTT partner,  om man är ofrivilligt singel,

att bli gravid om man är ofriviligt barnlös, fast alla prover visar på  att det inte borde vara några problem...

och mycket mycket mer... Känner DU igen dig i någon av utmaningarna?

Sedan jag bad om era utmaningar, har några skrivit till mig om sina utmaningar gällande att inte hitta rätt jobb. Ngn annan som kämpar med att hitta Ett jobb, som t o m slutat tänka på att det bör vara RÄTT jobb. Bara det är ett jobb.

Andra skriver till mig och har funderingar om att inte kunna bemästra sina negativa känslor eller tankegångar. En del har utmaningar med att få livet att fungera - punkt! Det som är den gemensamma nämnaren med alla era utmaningar är, - att alla hör ihop med HUR ni fokuserar tanke- och känslomässigt den största delen av tiden.

Vi har - de flesta av oss, en utmaning med att se att detta - PÅ RIKTIGT hänger ihop. Att vårat tanke- och känslofokus faktiskt styr universum och vad vi drar till oss mer av, och även de flesta som SÄGER att de tror på attraktionslagen, och gör sitt bästa att leva efter den - eller i samklang med den, har ÄNDÅ samma utmaningar som de jag just rabblat upp. Varför, - jo för att vi är så hårt präglade av våra mönster - att vi inte ens märker när vi fokuserar (ursäkta franskan) ÅT HEL....E!! Vi tror oftast att det räcker med att meditera, affirmera det vi vill ha, tänka positivt (när vi kommer ihåg det) för att bli positiva magneter, men det de flesta glömmer att räkna in, är alla känslor av frustration, känslor av brist, känslor av otillräcklighet, känslor av irritation, av panik, vanmakt, litenhet, osäkerhet, avundsjuka, för att inte tala om allt fokus vi lägger på DET SOM VI INTE HAR!!! Om man är fast i ett skitläge - då har man garanterat en massa av dessa känslor att brottas med dagligen - och så är vi frustrerade över att vi inte drar ngt annat till oss. KAN vi dra ngt annat till oss är det vi lägger vårt största tanke- och känslofokus på. Nej! Om vi vill ha ngt - men har fokus på BRISTEN AV DET - är det MER BRIST vi drar till oss - ofelbart!

Det kan kännas oerhört orättvist att vissa har det såååå enkelt och toppen, medan andra har det urtufft och knappt tar sig fram. Och ja, det kan kännas svårt att hantera när någon som är en skitstövel tycks vara en framgångsmagnet - och den finaste människan på jorden som bryr sig om allt och alla, alltid ställer upp och är extremt empatisk, har det omänskligt tufft i livet. I våra ögon - ja! Ur ett enegiperspektiv - HELT OVESÄNTLIGT! Energier är INTE värderande. Energi svarar på energi. Lika attraherar lika. SÅ, om du nu får resultat i ditt liv hela tiden som du INTE vill ha, behöver du förändra det som jobbar på insidan, för att KUNNA få ngt annat på utsidan! Ja men, kanske du tänker nu, det är inte mitt fel att  XX..... (vad det nu kan vara som händer utanför din möjlighet att påverka) Nej, visst händer det hela tiden saker i andras liv som påverkar oss, fast det inte är vi som skapat skiten. MEN, ngt i VÅRT fokus är ändå av fel sort - eftersom vi DRAR TILL OSS MÄNNISKORNA som kommer med det!

Idag drog jag en rätt generell inspirationslov som gällder ALLA olika avdelningarna i livet, eftersom det ALLTID handlar om fokus, - oavsett vad det gäller, men specifikt vill jag avsluta med de frågor som ni ställde som gällde jobb.

Hur drar jag till mig rätt jobb då . Ja, min fråga till dig som jag vill att du börjar fundera över  är - HUR har du hittills fokuserat? Börja att titta där. Vilken typ av jobb är det du vill ha, vet du det - och hur KÄNNER du inför det? Har du full koll på vad du vill jobba med? Om ja, hur har du förberett dig för att vara attraktiv spelare just inom detta gebitet? Om nej, hur vaga är dina önskningar? Tänk dig dina önskningar som en pil som du kastar mot en darttavla. Om du inte vet vart mitten är, - är det inte så lätt att kasta pilen så att den hamnar i "bulls eye" som det kallas... Om du inte vet VAD du vill jobba med - då behöver du fokusera generellt! Istället då för att önska dig en speciel titel - som du inte vet vilken den skulle vara, så fokusera på hur du vill KÄNNA DIG!

Så,  Hur tänker du mest gällande att hitta ett/rätt jobb generellt, vad känner du mest.

Vad vill du ha för typ av jobb. stillasittande. Kringresande? Dag- eller kvällsjobb.

På kontor.

Absolut ingen kundkontakt, eller gärna kundkontakt. Vilket känns då bäst - per telefon, mail eller IRL?

Hur vill du känna dig på jobbet. Hur/var ska ditt jobb ligga? vad är det för typ av människor där? Börjar du tidigt och går hem tidigt eller gillar du sova på morgonen och hellre jobbar sent? Många såna frågor bör du ställa dig för att få reda på hur du vill KÄNNA dig på jobbet. Vad är viktigt för dig? Vad gör dig glad? Vilken typ av människor vill du hänga med? När du gjort en fullständig scanning av hur du vill att livet runt ditt drömjobb ska fungera - då börjar du fokusera på att dra till dig just detta. Affirmera som om det redan hänt. Lek med tanken hur du tar dig dit, hur det känns när du vaknar, när du åker he. Lek med tanken allt du kan unna dig när du tjänar alla de pengar du kommer få. HUr bra du trivs. Se dig själv skratta med dina härliga arbetskamrater. Skapa dig en drömvärld RUNT ditt job, som du kan använda dig av för att närma dig VAD det är du vill ha. Ställ dig dagligen frågorna - Vad mer är möjligt? Hur blir det bättre än så här?

Detta är ett nytt sätt för många att både tänka och förhålla sig till livet. Men so what?! Är du inte där du vill vara - så har du uppenbarligen inte hittat ditt vinnande koncept än!! Så våga prova ett nytt sätt som KAN ge dig de önskade resultat du vill ha! men GÖR DET!! Prata inte bara om det, eller ännu värre, nöj dig inte med att bara läsa om det! De flesta vill dessvärre HA en förändring, men vill inte göra något annat än de hittills gjort för att få den!!

What about you??

With Love/Lili

Kommentera

En läsares utmaning

Av Lili Öst den 2014-05-05 13:31

Idag besvarar jag en utmaning som en av mina läsare skickade till mig, som jag är övertygad om, inte gäller bara henne - utan väldigt många med henne. Kanske mitt svar inte bara hjälper henne vidare - utan även dig?!

Detta är en komprimerad version av brevet jag fick:

Har ett utmattningssyndrom. Har varit utbränd 3 ggr och min hjärna har förändrats efter det. Jag är oerhört stresskänslig, ljud- och ljuskänslig och har svårt att hantera när det blir mycket rörelse omkring mig. Jag har svårt att hålla uppe koncentrationen och blir oerhört trött av alla intryck. Jag har svårt att fungera och utföra saker när det ställs för höga krav. Sedan i höstas har även kroppen börjat att reagera med värk, giktattacker och eksem. Ska på läkarutredning gällande detta. Jag arbetstränar men det tar slut i sommar och jag är bara uppe i 12 tim/vecka än.

Det skapar mycket frustration i mig att min vilja är starkare än vad kroppen klarar av. Även om jag tänker att jag försöker så gott jag kan, så skapas frustration när jag möter mina egna tillkortahavanden och min sårbarhet, när min kropp och mitt tänk bara lägger ned. Det krävs ork, energi och gott humör för att orka ta sig genom möten med vården och arbetsförmedlingen, och jag gör mitt bästa för att tänka på det "som det är" för att inte ställa onödliga krav på mig själv, men oron för hur det ska bli i framtiden, om jag kommer bli frisk, om ekonomin gör mig ofta ledsen och frustrerad. Och även om min starka önskan att åter bli som jag var driver mig målmedvetet att försöka lära mig fungera bättre än jag gör, så får jag ständiga bakslag genom att kroppen reagerar med att jag tappar energi och blir sjuk. Frustrationen av att mina försök inte leder dit jag vill skapar daglig frustration och tankarna om det upprepas flera gånger om dagen.

Jag har gått på samtalsterapi, gör ofta avslappningsövningar till cd, skriver mycket för att bearbeta och påminna mig om processen, läser mycket om mental träning för att hitta verktyg, försöker påminna mig själv om att jag duger precis som jag är och jobbar ständigt på att vända tanken, - att bara acceptera det som är, men när jag gång på gång möter kroppens reaktion landar jag ändå i känslor av frustration.

Det jag har svårast för - är att hitta acceptansen! Jag frågar mig själv hela tiden, varför ska jag försöka så mycket hela tiden - med det mesta?! Jag är inte den stressade person jag var för några år sedan, och jag har tagit bort en massa krav jag ställde på mig själv, men kroppen reagerar direkt när sinnena blir överväldigade och när det blir för rörigt omkring mig. Och det skapar en enorm frustration - för just då slutar jag helt att fungera och ingenting "går in" 

Ja, att denna person är inne i en rejäl utmaning, behöver man inte vara hjärnforskare för att förstå direkt. Jag känner verkligen hennes frustration och jag förstår den, för jag är också en doer. Och när jag blev sjukskriven för utbrändhet, gjorde jag precis som hon, jag försökte på alla sätt jag kunde att bekämpa utbrändheten, så jag skulle komma tillbaka till min gamla ork, och mitt gamla jag - så fort som det bara gick. Och just den inställningen, gjorde att det tog mig mycket längre tid att hitta jämnvikt, än det behövt göra om jag hade kommit till insikt om några viktiga saker redan från början. Som tur var, kom de till mig under vägens gång och gav mig insikten om den vitala mentala och känslomässiga förändring jag var tvungen att göra för att även få en synlig förändring till stånd i mitt liv. Nu blev jag inte lika hårt drabbad som denna kvinna blivit, för jag tror mer än jag gick in i "krattan" snarare än i väggen, vilket gjorde att jag stannade upp - långt innan denna kvinna som vi kan kalla Victoria. Varför jag väljer just det namnet, är för att det betyder segrarinna - och det är den energin jag vill aktivera i henne. Victoria skriver dessutom att hon gått in i väggen tre gånger, vilket starkt visar att hon inte lärde sig mycket på att göra det och därför, är hon nu i detta läge, där kroppen hjälper henne att bli smärtsamt medveten om när hon gör saker som inte gagnar henne, enligt gamla mönster. Det är med andra ord, - ren feedback! Victoria skriver också att hon längtar efter att bli som förr, men eftersom det var genom att vara som hon var förr som hon är där hon är just nu, så känns det inte som ett bra ställe att längta tillbaka till... för det betyder bara att hon kommer hamna där hon är - igen, och igen och igen. Det Victoria behöver välja nu, är att hitta vägar till att skapa sig en ny person som mår precis så bra som hon vill må. Och bli nyfiken på vem denna person kan vara - istället för att sakna den gamla Victoria.

Frustration, saknad, försök till anpassning till något hon varken vill ha eller vill vara i, - och sorg. Det är de känslorna som är mest i fokus hos Victoria, - och att gå omkring i dessa känslor tär enormt på systemet, eftersom det blir en inre stress - och stress gör att adrenalin och noradrenalin står och tok peakar, vilket i sig blir ett slitage på kroppen och hela systemet sätts i alarmberedskap som det sig bör när hjärnan signalerar fara. Problemet är dock, att när ingen lättnad kommer, utan systemet är aktiverat för att fly eller slåss hela tiden, så försvagas kroppen, eftersom det blir ungefär som att försöka köra i 100km/tim på ettans växel på motorvägen.

Att sakna det hon inte kan göra nu, på det sättet hon gjorde förr

Att sörja över den Victoria hon inte kan vara längre

Frustration  för att kroppen inte vill vara henne till lags

Oro för ekonomi, för fortsatt kraftnedsättning, för att inte vara någon att räkna in i "de aktiva kraftfulla" som driver Sverige

Tankar om brist på livskvalitet, brist på pengar, brist på ork etc

ALLA dessa saker - om man ser det ur ett energiperspektiv, är starkt dränerande att fokusera på. De är dessutom en stark bidragande orsak till varför läkningen går så långsamt framåt, för sett ur ett LOA perspektiv (lagen om attraktionskraften) så KAN hon inte dra till sig något annat än mer av det hon fokuserar mest på, eftersom lika - attraherar - lika. Även om Victoria skriver att hon läser om mental träning, att hon mediterar,och att hon reflekterar och skriver för att hitta ett sätt att förhålla sig till det inträffade - så är det med all säkerhet inte i lika starkt och återkommande dagligt fokus som känslorna av brist, saknad, sorg och frustration. Dessutom är det av oändlig vikt ur vilket perspektiv och med vilken känsla i fokus som hon gör reflektionerna.

Vår kropp är fantastisk, för den har ett väl utvecklat alarmsystem som gör att när vi känner en negativ känsla i magen, då visar den oss att vi inte tänker/fokuserar just nu på ett sätt som gagnar oss. Victoria lyssnade uppenbarligen inte på vad den försökte varna henne om, - vilket gjorde att den skrek högre och högre och till slut, var den tvungen att golva henne, - för hon vägrade lyssna! Vad Victoria har allt att vinna på nu, är att VILJA lyssna på vad hennes allra bästa vän - kroppen vill säga henne och visa henne. Och hur lång tid det kommer ta - beror helt på Victorias vilja att lyssna och vilja att känna, tänka, fokusera och agera annorlunda.

Vägen dit kan vara att läsa min bok JAG BLIR VAD JAG TÄNKER och jobba med medvetandefrågorna i varje kapitel

Att läsa en massa av mina blogginlägg här och på finest.se/liliöst eftersom där har jag bloggat längre än här, för att skaffa sig klarhet och medvetenhet om sitt eget beteende och sitt eget fokus

Att kontakta mig för coachning

Och/eller söka på Ester Hicks på youtube och lyssna på så många klipp som hon behöver, tills hon - på djupet - förstår HUR hon kan använda LOA för att bli en stark, hel och väl fungerande harmonisk människa.

Victoria - segrarinna. Det är DEN bilden du har allt att vinna på att visualisera när du tänker på dig själv, eftersom lika - attraherar lika. De flesta lever med inställningen att "de måste se det - innan de tror det" vad det än gäller. Vi är så enormt evidensbaserade och hyser mycket lite tillit till saker som vi inte ser synliga bevis på, eller inte ser tillräckligt stora synliga bevis på... Vi har ALLT att vinna på att förstå, - att det är precis tvärt om, - du KAN INTE se det i din fysiska verklighet - innan du till 100% tror på, förväntar dig och utgår ifrån - att det kommer att visa sig där, även om du inte ser det än. Tillit är vår bästa vän. Tvivel - vår värsta fiende!

När vi får utmaningar, sk kontraster i livet, så har de en viktig uppgift. - Att ge oss klarhet. När vi blir väldigt medvetna om vad vi INTE vill ha - skapas direkt ett begär att få klarhet i vad vi vill ha istället. De flesta fokuserar dock inte på att fokusera på att bjuda in det - utan på att fokusera på att konstatera hur mycket de hatar det som inte ÄR det de egentligen vill ha, vilket ständigt skapar en dissonans mellan det som ÄR - och det som hela ens väsen vet att det VILL ha. I våra kontraster är det viktigt att vi får klarhet i vad vi inte vill ha - men L-A-N-D-A-R i vad vi vill bjuda in istället. Att fokusera på att ta ut njutningen i förskott så mycket vi kan, så att vägen dit blir så kort som möjligt. För vi kan inte fastna i att betrakta det ogillade som ÄR, och tro att vi ska kunna dra till oss något annat än just mer av det! Därför - istället för att jobba på att acceptera det som ÄR (vilket är ett riktigt skitläge som du avskyr) fokusera istället på allt det som du vill vara på väg till och använd din fantasi i att måla upp hur du tror att det kommer att vara och kännas när du väl kommer dit. Kombinera dessa tankelekar med att fokusera generellt på positiva saker som både finns i ditt liv och generella saker som är positiva som fungerar. Vad du än tänker på, så ska det skapa en BRA känsla i magen på dig. En känsla av lättnad. För det är alltid din känsla NU som är den viktigaste, för det är den som sätter an och står som ansvarig för både hur du mår och vad du sår i ditt nu OCH vad du får skörda i ditt sen!

Nästa veckas blogg har jag ett par utmaningar som handlar om att dra till sig rätt jobb. Missa inte den. Och bidra gärna med DIN utmaning.

With love/Lili

 

 

Kommentera

Vill du ha en reflektion på DIN utmaning?

Av Lili Öst den 2014-04-22 08:54

Vi har alla våra utmaningar som vi försöker hantera på bästa sätt. Försöker (i bästa fall) vrida och vända på för att försöka hitta en lösning. Jag skriver i bästa fall, för många försöker lösa sina utmaningar på samma sätt - 1000 ggr, utan att få några andra resultat än de fått de andra gångerna som de försökt att lösa problemen med samma typ av tänk som skapade dem från början... och så tänker de - att det går inte att lösa. Är detta du? Behöver jag poängtera att det inte är så konstigt att man inte får till några lösningar som skiljer sig från dem man redan fått, genom att tänka och göra på samma sätt, igen och igen... Det enda som växer då, är frustrationen. Och mer frustration, attraherar mer att vara frustrerad över... för så fungerar attraktionslagen. Lika - attraherar - lika! Varje gång!

Från och med dagens blogg, tänkte jag ta en period där jag tänker ge tips och råd om ERA utmaningar, sedda ur det perspektiv som jag försöker inspirera er att lära er allt om eftersom det är ett klart livsavgörande och livsförändrande perspektiv! SÅ, vad är DIN utmaning? DITT "låsta läge" som du känner att du suttit fast i alltför länge nu. Det jag behöver av DIG, om du vill vara en av dem som jag väljer att ge en reflektion i bloggen, är:

  1. Din utmaning
  2. Hur du tänker gällande detta, från vilket perspektiv belyser du det
  3. Hur ofta det får ditt tankefokus/dag
  4. Hur det känns när du tänker på det
  5. Vad du hittills försökt GÖRA för att förändra det

Självklart är du anonym. Jag nämner inga namn eller avslöjande detaljer. Varför jag vill ta upp era utmaningar, är för att ofta har vi samma sorts utmaningar och genom att läsa om andras liknande utmaningar som man själv har, kan man få inspiration och nya insikter som kan hjälpa till att tänka på problematiken ur en ny infallsvinkel som då kan leda till en upplåsning av det låsta läget. Men det kommer inte ske i ditt liv - om inte DU agerar. Så för att öka upp dina egna chanser till att få det att hända, maila mig DIN utmaning på lili@liliost.se

Skapa dig en bättre framtid, genom att vårda ditt NU. NJUT dig fram till mål! GO 4 IT! With Love/Lili

Jag som skriver heter Lili Öst - jobbar som inspirationsföreläsare och som livscoach, eller TANKE - PT som jag kallar mig, och leder förändringsprocesser ur ett - för många nytt perspektiv. Där jag hjälper både företag och privatpersoner att förstå  - ur ett energiperspektiv, varför vissa saker fungerar med lätthet och andra ofta, eller till och med alltid krånglar. Gör folk medvetna om vikten av att ha sina tanke- och känslomönster under kontroll. Ger parallellt med insikten om de mer vanliga beteendevetenskapliga diciplinerna, den viktiga och avgörande kunskapen om attraktionslagen, som i sin tur ger enorma insikter om hur folk hittills antingen jobbat spontant rätt med denna universella naturlag, eller på grund av okunnigheten om den, - mot den, (och då också mot sig själv) genom att titta på resultaten de hittills fått. Läs mer på www.liliost.se Där kan du också komma i kontakt med mig om du vill boka mig för uppdrag, som privatperson eller för företaget.

 2014 bästa livskvalitetshöjande verktygslåda! Till dig själv och till någon som du vill ge nyckeln till ett bättre liv.

JAG BLIR VAD JAG TÄNKER. Fylld av verktyg till att på riktigt kunna förändra det du vill förändra i ditt liv. Som ger dig kraften och inspirationen att bli en riktig framgångsletare! Och som framförallt får dig att upptäcka dina regerande tankemönster och förstå både varför det som fungerar och inte fungerar - gör det ... Ovärderlig kunskap för att kunna ta kommando över ditt eget liv ... och gå från ogillat till gillat läge!

 


Kommentera

Visa 10 äldre blogginlägg »

Lili Öst

Lili Öst
Gör: Inspirationsföreläsare, konsult och författare med 30 år i bagaget som artist

Intresse: Jag brinner för personlig utveckling i allmänhet och attraktionslagen i synnerhet

Hjärtefråga: Att hjälpa människor att inse sitt eget ansvar för vad de skapar i sina egna liv och därmed också hjälpa dem att skapa det de på riktigt vill ha

Kontakt: lili@liliost.se

Övriga aktuella bloggar

Bloggarkivet

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Tack för i år Almedalen!: Så var ännu en Almedalsvecka över. Alltid lika spännande med så otroligt många spännande människor, aktiviteter och kunskap. Vi avslutade med vårt seminarie med det om kvinnohjärtat, som ju var ... Läs mer »

Insamling för kvinnors hälsa

Insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa

Det ska inte vara orättvist att vara kvinna! Forskning på kvinnohälsa släpar efter. Med din hjälp kan vi ändra på det.
Skänk en gåva på:
www.kvinnorochhalsa.com