Maria Roswall

Hattkryssning, Almedalen och sommar!!!

Av Maria Roswall den 2018-06-29 11:28

Vilken underbar försommar vi har fått! Här på kansliet har vi i vanlig ordning hunnit med en hel del, bland annat firade vi in sommaren med en fantastiskt rolig och fin kryssning med M/S Birka. Alice Timander ville donera sina festkreationer till Stiftelsen Kvinnor & Hälsa och under kryssningen hade vi visning och auktion utav 15 av Alice otroliga klänningar. Auktionsförrättare var ingen mindre än Antikrundans Knut Knutson och auktionen som inbringade 45.000 kronor till stiftelsen Kvinnor & Hälsa. Dessutom köpte auktionsförrättaren själv, Knut, "Expressen-klänningen" för 11.000 kronor vilken han kommer att sälja på Uppsala Auktionsverk och generöst skänka summan han får in till stiftelsen. Hurraaa för Knut säger vi och stort tack M/S Birka för en fantastisk kryssning!

Många var ni som tog er till M/S Birka för denna fina och trevliga afton tillsammans, så roligt! Det här gör vi garanterat om nästa år!

Göran Alfredsson från Thalia visade upp en löpsedel från ett gammalt Svensk Damtidnings-nummer med Alice.

Och för hattävlingen hade vi samlat ihop en eminent jury bestående av Carl Jan Granqvist, Stefan "Trendstefan" Nilsson, Mikael Aringsjö (Alice Timanders måndagsklubbs festarrangör), Gaby Borglund, Karin Jatta (modist), Mette Rode Sundström (Auktionsverket / Lauritz), Designer Göran Alfredsson, hattälskare Sophia Bernadotte, Birgitta Stubbing, (grundare modellagentur Ladies Team), Susanne Delastacia (programledare, journalist), Johan Möller (publisher, pr) och Bathina Philipson, (TV personlighet).

Vi passade också på att gratulera evigt unga Christina Schollin som fyllt 80 år. Christina har varit med oss nästan från början som ambassadör. Här tillsammans med vår auktionsförrättare Knut och mig själv.

Hela, härliga kansliet samlade för att fira in sommaren tillsammans!

Men semester tar vi inte riktigt än, nu står Almedalen för dörren och när det är valår är det givetvis extra viktigt för oss att vi gör vår röst hörd för kvinnors hälsa. Skänk gärna en liten slant, alla bidrag är viktiga för att vi ska hålla forskning kring kvinnors hälsa så levande som möjligt.

Här finner ni mer information om stiftelsen Kvinnor & Hälsa: http://www.kvinnorochhalsa.com/

I Almedalen ordnar vi seminarier under måndag 2, tisdag 3, onsdag 4 juli. Kom gärna förbi oss i vår monter H327 på Cramérgatan, vi finns där 1-7 juli. Läs mer om alla våra seminarier och veckans program här! Läs mer »

Glad sommar på er om vi inte ses!

 

 

Kommentera

Maria Roswall

Maria Roswall

Våra aktuella bloggar

Bloggarkivet

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Härliga höst: Vilken fantastisk höst vi upplever! För mig innebär det många resor runtom i landet till våra seminarier och mässor. I torsdags var vi i Falun på 60 plusmässan. I måndags var jag på vårt seminarium... Läs mer »

Insamling för kvinnors hälsa

Insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa

Det ska inte vara orättvist att vara kvinna! Forskning på kvinnohälsa släpar efter. Med din hjälp kan vi ändra på det.
Skänk en gåva på:
www.kvinnorochhalsa.com

Annonser

Efemina - Lösningen för dig som lever med ansträngningsinkontinens
Arcamea - Vår berättelse
HemfridBioGaiaMatkomfortMaqt - Politikens hetaste blogg- och debattforum.Gedeon RichterSvensk LivräddningMedilens Nordic ABNovartis Sverige ABMathem i Sverige ABPfizer ABMediRätt ABAstellas Pharma ABAmgen ABBayerPeptonic Mediacal ABScandicDermoshopBoehringer IngelheimBig TravelMedilensVi stödjer ÄldrekontaktStar for life i Sydafrika