Tips

Ett enkelt och säkert hjälpmedel för dig som tar mediciner dagligen

Det är lätt hänt att glömma ta sin medicin eller att råka ta fel kombination av läkemedel. Läkemedelsautomaten Dosell underlättar för dig som tar mediciner genom att leverera rätt dos i rätt tid, och genom att påminna med ljud- och ljussignaler om man glömmer medicinen. Dosell kan också larma anhöriga och/eller vårdpersonal om medicinen av någon orsak inte tas.  

Under Coronapandemin är det viktigt att äldre stannar hemma och träffar så få människor som möjligt. För människor med hemtjänst kan Dosell ersätta den fysiska medicinöverlämningen från vårdpersonal.

Om du vill ha en Dosell till dig själv eller till en anhörig, eller bara vill läsa mer om tjänsten, gå in på www.izafe.se/dosell.

 

         

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Som medlem i 1,6 & 2,6 miljonerklubben får du fina erbjudanden, här är några av vad du kan ta del av: 

  • Nu erbjuder vi 10% rabatt på vaccination mot lunginflammation och TBE på ett 30-tal vårdcentraler runtom i landet. 
  • Ett härligt leende är svårslaget! Philips eltandborstar är ledande på marknaden och som medlem erhåller du 30% rabatt på hela sortimentet. 
  • Upptäck matkassen som sätter guldkant på vardagen. Du färdigställer och serverar. Resultatet blir mindre tid för dig i köket, och ännu godare middagar. Få 25 % rabatt på dina 4 första veckorVarmt välkommen att prova Matkomfort du också!

Logga in på Mina Sidor för att ta del av samtliga erbjudanden.

Blogg: Lina Forss

Lina Forss

Jag minns min frisör och hur hon brukade behandla mig.: Corona-cut Lina (L): Hej, jag vill beställa tid.  Doktorn (D): Vi tar inte emot patienter nu i corona-tider.  L: Jag har covid-testat mig flera gånger men jag är inte sjuk. Eller jag är... Läs mer »

Donera gärna!

PG: 90 01 52-0, BG: 900-1520, Swish: 123 900 1520