Är du orolig för ditt hjärta?

 

Är du drabbad utan att veta om det?

Var fjärde person över 40 år kommer förr eller senare att drabbas av folksjukdomen förmaksflimmer. Utan rätt behandling så ökar risken avsevärt att drabbas av stroke och hjärtsvikt. Många är drabbade av förmaksflimmer utan att veta om det, uppskattningsvis en tredjedel av de som drabbats upplever inga som helst symptom.

Ta själv kontroll över ditt hjärta

Med Hjärtflimmerkollen kan du själv ta kontroll och enkelt utreda om du är drabbad. Utredningen är enkel. Du följer ditt hjärta med en Coala Heart Monitor i vardagslivet under 14 dagar. En Coala-EKG mätning tar bara 60 sekunder och kan göras när och var du vill, och du slipper klister och elektroder på bröstet.

Kardiologer ger dig snabb behandling om du behöver det

Ditt hjärta följs på distans av kardiologer på Cityheart, en specialistmottagning grundad 2005. Hittas avvikelser i hjärtats rytm får du råd av läkaren och erbjuds uppföljning för behandling efter behov. Med Hjärtflimmerkollen slipper du väntetider och det är ett smart sätt för dig att följa ditt hjärta.

     

Dr. Christos Milonas, specialist i kardiologi och internmedicin på Cityheart 

 

Gör hjärtflimmerkollen.nu

 

Blogg: Lina Forss

Lina Forss

Jag minns min frisör och hur hon brukade behandla mig.: Corona-cut Lina (L): Hej, jag vill beställa tid.  Doktorn (D): Vi tar inte emot patienter nu i corona-tider.  L: Jag har covid-testat mig flera gånger men jag är inte sjuk. Eller jag är... Läs mer »

Donera gärna!

PG: 90 01 52-0, BG: 900-1520, Swish: 123 900 1520