Webinarium om kost, näring och livsstil 22 april

Visar en gammal aktivitet. Observera att informationen nedan är inaktuell.

Mat och muskler för ett fortsatt aktivt och friskt liv.

Känt är att vi tappar muskler när vi åldras och det upplevs svårare att bibehålla den fysiska förmågan. Vår livsstil och förhållande till mat förändras när vi åldras, och samtidigt förändras näringsbehovet vilket kan vara en utmaning. Glädjande nog så kan vi påverka möjligheterna till ett friskare och hälsosammare åldrande.

 

             

       Mai-Lis Hellenius                  Tommy Cederholm              Cecilia Svanberg

 

Den 22 april bjuder 1,6 & 2,6 miljonerklubben in till ett nytt webinar.

I panelen träffar du under kvällen experter som Professor Tommy Cederholm, överläkare och professor Maj-Lis Hellenius och dietist Cecilia Svanberg som ger oss ny kunskap och insikter om hur och vad som vi själva kan påverka för ett hälsosamt åldrande med en kropp som orkar med det liv vi vill njuta av. Alexandra Charles leder kvällens samtal.

Anmäl dig här. Du kommer efter ett par dagar få ett separat mail med en registreringslänk. För att kunna följa webinariet måste du registrera dig via denna länk. 

Väl mött online!

 I samarbete med Nutricia.

När:22 april, kl 18.30
Plats:Online - i din mobil, surfplatta eller dator
Pris:75 kr för medlemmar och 95 kr för icke medlemmar.
Övrigt:Anmälan är bindande.

Blogg: Lina Forss

Lina Forss

Men vem är jag egentligen?: I familjechatten ber jag barnen beskriva mig. (Jo, vi bor ihop men sedan den där marsdagen för en evighet sedan åberopar de myndigt social distansering så fort jag ber om hjälp. Corona-times... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 90 01 52-0, BG: 900-1520, Swish: 123 900 1520