Följ med till underbara Mallorca i maj, resan framskjuten

Visar en gammal aktivitet. Observera att informationen nedan är inaktuell.

Pga rådande situation med coronaviruset skjuter arrangören fram resan til hösten. Nytt datum meddelas inom kort.

1,6 & 2,6 miljonerklubben erbjuder i samarbete med ”Mitt i Livet” på Mallorca, en vistelse i Palma med möjlighet att locka fram dina okända förmågor. Att skapa utifrån sina egna känslor och tankar ger en inre styrka som vi alla behöver.

       

1:a tillfället är 6-12 maj 2020.

Välkommen på SKAPARDAGAR i Palmas hjärta. Med glädje och lust plockar vi fram din kreativitet med akrylfärger på en duk. Du behöver inte ha målat förut. En stor egen staffliplats i vår vackra ateljé mitt i Palma står och väntar på dig. Med glädje och lust och ledorden frihet, nyfikenhet och kraft leker vi på duken. Du kommer upptäcka sidor hos dig själv som du inte trodde fanns.

Vi bor centralt på ett charmigt hotell och varvar de tre skapardagarna med inkännandet av den vackra staden Palma, äter luncher på spanska favoriter, gör en dagstur med vandringsskorna på upp i bergen och njuter av citronträd, citronpaj och charmiga fincor.

Vi guidas i Palmas underbara stadskärna. Fri tid till härliga promenader efter havet, shopping i Palmas många klädboutiquer eller bara ta en espresso på ett mysigt torg i solen.

En förmiddag bjuder vi på frukost i våra mysiga lokaler samtidigt som vi lyssnar till en föreläsning om hälsa och hudvård. Under kursdagarna finns det möjlighet att boka in en personlig hudanalys utan extra kostnad.

Välkommen på några underbara själavårdande dagar Mitt i livet på Mallorca. Det är du värd och du kommer att möta sidor hos dig själv som du inte trodde fanns. Kreativiteten och skapandet har vi alla i oss. Våga testa, släpp på kraven och se hur mycket som kommer fram när du bara börjar.

      

Program 6-12 maj

Onsdag 6 maj ankomst Palma.

Vi samlas i ateljen mot kvällen för ett glas cava och äter sen middag tillsammans på en spansk genuin tapasrestaurang runt hörnet.

Torsdag 7 maj

Vi startar i ateljén och du börjar din kreativa resa. Du får en egen stor staffliplats och efter en praktisk genomgång och en första övning är du igång. Under dessa dagar är det du, ditt skapande och din duk. Skön musik, skratt och glädje. Inga krav, inga värderingar. Kanske bryter du och går en prome­nad genom det vackra Palma och njuter av färger och arkitektur. En lunch i Palmas sorliga saluhall på egen hand eller på ett av mig utvalt lunchställe tillsammans. Vi fortsätter det kreativa med lekfullhet fram till 17-18 alla dagarna. Avslutar varje dag med reflektion och kul samtal.

Fredag 8 maj

Vi samlas i ateljén till en ekologisk frukost och får under förmiddagen en härlig föreläsning om hälsa och hudvård.

Efter lunch fortsätter vi den kreativa resan på duken. Glädje och lust, musik och skratt är ledord för våra skapardagar. Verktyg som fingrar, skrapor, svampar, bubbelplast gör att din kreativitet kan gå lite bananas. Som sagt du kommer upptäcka helt nya sidor hos dig själv.

Lördag 9 maj

Idag tar vi oss upp till den vackra Sollerdalen och vidare till konstnärsbyn Deia. Därifrån går vi en underbar vand­ring tillbaka mot Soller (3 tim) och stannar på de franska systrarnas finca Son Mico och äter deras berömda quiche och citronpaj.

Söndag 10 maj

Tillbaka i ateljén med inspiration från färgerna i bergen och citronerna fortsätter vi med färg och lust på våra du­kar. Kanske fortsätter vi på en duk, gör om, är nöjd, provar att måla över, skrapa fram …

Framåt sen-eftermiddagen går vi en guidad vandring i Palmas hjärta och njuter av stans charm och arkitektur.

Måndag 11 maj

Fri dag för shopping, promenader, cykling, besök på en marknad, helt vad man vill. Vi hjälper till med alla tips. Framemot kvällen samlas vi till en avslutande middag på en klassisk spansk rörig restaurang och äter paella. Spanjorernas stolthet.

Tisdag 12 maj

Utcheckning och hemfärd under dagen.

Detta ingår i resans pris:

  • 6 nätter på centralt charmigt Hotell (del i dubbelrum)
  • 2,5 dagars skaparkraft med genomgångar, staffliplats, verktyg, inspiration (Färg & duk ingår ej. Det finns att köpa på plats)
  • En ekologisk frukost och föreläsning om hälsa och hudvård.
  • Personlig hudanalys.
  • En dags vandring med transport & lunch på Son Mico.
  • Guidning i Palma.

Pris: 8 950:-/person

Ingår ej i priset:

  • Flyg T/R (du bokar själv flyg som passar dig)
  • Måltider (förutom 1 frukost dag 3 och 1 lunch dag 4 på Son Mico som ingår.)

Anmälan: lisa@mittilivetmallorca.com alt. +46 70 349 10 50.

Sista anmälan 15 april.  www.mittilivetmallorca.com

Blogg: Lina Forss

Lina Forss

Jag minns min frisör och hur hon brukade behandla mig.: Corona-cut Lina (L): Hej, jag vill beställa tid.  Doktorn (D): Vi tar inte emot patienter nu i corona-tider.  L: Jag har covid-testat mig flera gånger men jag är inte sjuk. Eller jag är... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 90 01 52-0, BG: 900-1520, Swish: 123 900 1520