Releasparty på KulTura!

Höstpremiär torsdagen 3 oktober

 

 

  
    Simona Ahrnstedt, Foto: Kate Gabor
        

Simona Ahrnstedt är Sveriges första och största romanceförfattare. Hon har sålt över

600 000 böcker i Sverige. Hennes romaner har sålts till 23 länder, bland annat till USA, Tyskland och England.
Romanen Allt eller inget, som även sålt Guldbok, ska bli film. Hon är medgrundare till Romanceakademin, och hon är ambassadör för Bonnierförlagens romanceimprint LOVEREADS.Simona är född i Prag, är leg. psykolog och kbt-terapeut. 
Hennes senaste bok Bara lite till har precis kommit från tryckpressarna och Simona kommer att signera denna under kvällen – med andra ord- premiär på vår KulTura kväll!
Sagt om författaren: ”Svensk romance – i händerna på en lysande, feministisk författare som Simona Ahrnstedt, som kan romancegenren som ingen annan – finns egentligen bara ett ord. Mäktigt.”

 

   

Eva Lindfors och Marie Öhgren är riktiga filmfantaster. Marie var tidigare biografägare i Landskrona under många år och jobbar numera som filmdistributör i Malmö. Eva har haft stor glädje av sina språkkunskaper som fransklärare och läromedelsförfattare. Båda är engagerade i filmstudiorörelsen. 

Filmälskarens guide till Paris är författarnas första gemensamma bok.

Det här en riktig liten pärla för alla oss som älskar Paris! Boken tar upp närmare 200 platser från 158 filmer”- enl recencent.

Ellens Bokprat 

Ellen Skarp

 

Varmt Välkomna!