Höstseminarium i Jönköping

Visar en gammal aktivitet. Observera att informationen nedan är inaktuell.

Sömn- ett livsnödvändigt tillstånd

Välkommen till en kväll, anordnad av 1,6 & 2,6 miljonerklubben med ett tema som är högst aktuellt i dagens hektiska samhälle. Vi bjuder på inspirerande föreläsare, god mat och dryck, trevlig samvaro och modevisning. Passa också på att njuta av den underbara utsikten. 

Sömnen är ett grundläggande biologiskt behov och är vår viktigaste återhämtningskälla och har därför en väldigt stor betydelse för vårt välbefinnande och vår hälsa. Det är inte farligt att då och då ha en natt när du får för lite sömn. Men om du sover för lite natt efter natt, blir trött, mår dåligt och fungerar sämre i vardagen, kan du behöva hjälp med att få bättre sömn.

Anmäl dig här! Senast den 25 sept.

      

                      Leif Ockander                                     Fjällstugan

Program

Kl 17.30 Registrering och mingel med välkomstdrink. Tillfälle att köpa lotter till förmån för insamlingsstiftelsen Kvinnor och hälsa.
Kl 18.20 Välkommen - 1,6 & 2,6 miljonersklubbens ambassadörer Anne Ekström och Dagnija Waern
Kl 18.30 Leif Ockander - fd verksamhetschef och läkare på Medicinkliniken, Jönköping.
Leifs föredrag belyser hur viktigt sömn är för vårt välbefinnande och varför återhämtning är så viktigt, varför sover kvinnor sämre än män, vad orsakar störningar i sömnen och hur kan vi själva påverka att vi sover gott.

Jonny Eriksson, produktspecialist sömnapné, Philips AB presenterar: Sömnapné - upprepade andningsuppehåll under sömnen. Vi fördjupar oss i problematiken och diskuterar hur detta påverkar kroppen och när man behöver söka hjälp. 

Vi serverar goda wraps med dryck under kvällen och har förstås dragning på vårt lotteri.
Modevisning med fina erbjudanden. Höstens mode till vardags och fest visas av den personliga butiken Per&Lisa i Habo. www.perochlisa.se

Kvällen avslutas ca 21.30.

Vi vågar lova en spännande och innehållsrik kväll. Begränsat antal platser så anmäl dig redan nu.


VÄLKOMMEN!

När:30 sept, 18.00 till ca 21.30
Plats:Fjällstugans Restaurang, Sommarhemsgatan 7, Jönköping
Pris:250 kr för medlemmar / 300 kr för icke medlemmar
Övrigt:I priset ingår goda wraps med dryck. Anmälan är bindande.

Blogg: Lina Forss

Lina Forss

Jag minns min frisör och hur hon brukade behandla mig.: Corona-cut Lina (L): Hej, jag vill beställa tid.  Doktorn (D): Vi tar inte emot patienter nu i corona-tider.  L: Jag har covid-testat mig flera gånger men jag är inte sjuk. Eller jag är... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 90 01 52-0, BG: 900-1520, Swish: 123 900 1520