Följ med till ljuvliga Barbados i januari

När vinterkylan sätter igång är det ett riktigt lyckopiller att att ha en tropisk resa att se fram emot! 

1,6 & 2,6 miljonerklubben reser med Alexandra Charles till hennes favorit-ö Barbados 6-18 januari 2020. Dagarna börjar med gemensam yoga eller aquaträning i morgonsolen och sedan finns det gott om tid att ta dagen som den kommer. Ön bjuder på en tropisk grönska med regnskogar, blommor och en färgrik kultur. Du njuter av tiden på Barbados så som det passar dig bäst. Kanske följer du med på vår kvällspromenad längs stranden.


Paradisön som ligger oss varmt om hjärtat, var länge en brittisk koloni. Arvet med cricket och afternoon tea är traditioner som lever kvar, skönt uppblandat med karibiska toner och färgsprakande blomsterprakt. Turkosblått vatten skvalpar oavbrutet in på ljusa sandstränder i skuggan av kokospalmerna och en behaglig bris på runt 27-28 grader gör det lätt att må gott, att låta kropp och själ få avkoppling.

  

Barbados är sedan flera hundra år känt för sina gnistrande vita stränder, turkosblå hav och hälsosamma klimat. Ön är ett populärt turistmål, men tack vare milslånga stränder blir det aldrig trångt på de palmkantade stränderna. Barbados var en brittisk koloni i 350 år och kallas i Karibien för Little England, det engelska arvet märks överallt i samhället, inte minst på barbadiernas leende småprat med alla de möter.


Barbados erbjuder inte bara fantastiska stränder, vattensport och bad, fina utflyktmål och aktiviteter, det finns gott om restauranger och barer, allt från enkla beach bars till superchica designerställen. Musik hörs överallt på kvällarna och dansas görs det i alla vrår!

Vi bor i studios på ett snyggt lägenhetshotell direkt på stranden. På morgonen börjar vi med att träna tillsammans, antingen yoga eller vattengympa och på eftermiddagen i solnedgången tar vi en gemensam promenad längs vattnet på den breda strandpromenaden. Vår träning leds av utbildade coacher.

Allt detta ingår:

 • Flyg Arlanda - Barbados t&r
 • Ett incheckat bagage
 • Ett handbagage
 • Transfer flygplats-hotell t&r Barbados
 • 11 nätter i delad Deluxe Studio på Coral Mist /Blue Orchid, Worthing
 • Startpaket med livsmedel vid ankomst
 • Yoga, vattengympa, Sunset walk, Rum Shop Hop
 • Träningen leds av utbildade coacher
 • 2 middagar inkl. transport
 • En ö-rundtur
 • Svensk reseledning
 • Aktivitetsprogram

13 dagar fr. 27.340 kr/person
(räntefritt 2.324kr /månad*)

 

Läs mer och boka via BIG Travel, klicka här!

Har du ytterligare frågor kan du kontakta BIG Travel på tel: 0771 - 10 20 20. 

När:Avresa: 6/1 2020, Hemkomst: 18/1 2020
Plats:Barbados

Blogg: Lili Öst

Lili Öst

OOOOH så mycket kul att se fram emot!: Förra veckan den 8/3 var jag i Ljusdal och föreläste för ett gäng underbara kvinnor tillsammans med intressanta begåvade och härliga medaktörer. Alltid lika trevligt att träffa er ute i landet! <3... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 120 89 08-2, BG: 5591-9484, Swish: 123-338 49 89