Vårseminarium i Linköping 13 maj

Visar en gammal aktivitet. Observera att informationen nedan är inaktuell.

Välkommen till ett informativt och inspirerande vårseminarium i Linköping

Föreläsarparet Atle och Lilian resonerar ur olika synvinklar vad som är viktigt i livet och hur vi själva kan påverka vår lycka. Hur kan jag vara tydligt både mot mig själv och mot min omgivning Med mycket humor och skratt kryddat med allvarliga insikter lämnar de ingen oberörd. Atle är legitimerad terapeut och coach och rutinerad föreläsare sedan 25 år med bla arbetsglädje som ett tema. Lilian coach och fd modell med världen som arbetsfält. Hon arbetar nu med föreläsningar kring bla personlig utveckling och har ett eget klädmärke, Milook med kläder där du kan känna dig lyxigt ledig och som du får se prov på vid kvällens modevisning.

Osteoporos - en vanlig, men ofta förbisedd, sjukdom. Osteoporos är ett tillstånd som inte känns men som ger en ökad risk för benbrott. Trots att sjukdomen är mycket vanligt, särskilt hos kvinnor, och att det idag finns effektiva behandlingsmetoder är det få som får behandlingen. En bruten handled, överarm, kota eller höft kan vara ett första tecken på osteoporos, därför ska man alltid bli utredd för eventuell sjukdom på vårdcentralen om man har brutit sig. Hur utreds osteoporos och hur behandlas sjukdomen?

- en föreläsning som stärker dig och din kunskap kring ditt skelett, Anna Spångeus, docent, specialistläkare Linköpings universitet/Linköpings universitetssjukhus

 

         

              Anna Spångeus                    Atle Johansen & Lilian Arturén    

 

Anmäl dig här!

17.30 Registrering och servering av matig smörgås med the eller kaffe. Lottförsäljning

18.15 Välkommen Wivi-Ann Heurlin-Krantz ambassadör 1,6miljonerklubben

18.30 Osteoporos en vanlig, men ofta förbisedd, sjukdom -  en föreläsning som stärker dig och din kunskap kring ditt skelett, Anna Spångeus, docent, specialistläkare Linköpings universitet/Linköpings universitetssjukhus

19.15 Bensträckare

19.30 Hur viktig är jag? En inspirerande föreläsning med Atle Johansen och Lilian Arturén. De tar oss med på en humoristisk och inspirerande föreläsning.

20.30 Modevisning. Butik Pralin visar vår och sommarmode med bla kläder från Milook

20.45-21.00 Dragning i lotteriet. Tack för i kväll

 

Seminariet sker i samarbete med Mylan.

 

När:Måndag 13 maj kl 17.30-21.00
Plats:Fontänen, sal Vagnhallen, Västra Vägen 32, Linköping
Pris:200 kr för medlemmar och 250 kr för icke medlemmar
Övrigt:I priset ingår smörgås, kaffe/te. Anmälan är bindande.

Blogg: Lili Öst

Lili Öst

OOOOH så mycket kul att se fram emot!: Förra veckan den 8/3 var jag i Ljusdal och föreläste för ett gäng underbara kvinnor tillsammans med intressanta begåvade och härliga medaktörer. Alltid lika trevligt att träffa er ute i landet! <3... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 120 89 08-2, BG: 5591-9484, Swish: 123-338 49 89