Gyncancerdagarna 2019

Visar en gammal aktivitet. Observera att informationen nedan är inaktuell.

Välkommen till “Gyncancerdagarna” i 2019 års tappning.

Även i år med engagerade talare och högaktuella ämnen inom gyncancer – nu under parollen: Kunskap räddar liv. I år arrangeras seminarierna i Göteborg den 4 april, Stockholm den 8 april, i Linköping den 9 april och i Malmö den 10 april.

Klicka här och som tar dig till anmälningssidan, där kan du både se programmet för kvällen och anmäla dig till de olika städerna, smidigt och kostnadsfritt! Som vanligt blir det ett fullspäckat program med korta engagerande föredrag inom ämnena prevention, vård, rehabilitering och forskning.

Varmt välkommen!

En av utställarna på En afton om Gyncancer är Aleah Care. De erbjuder vårdande rehabiliteringsprodukter för människors sexuella hälsa och välbefinnande. 

Vill du veta mer besök dem i deras monter på En afton om Gyncancer eller läs mer på www.aleahcare.com

 

Våra sponsorer/samarbetspartners i Göteborg, Stockholm och Linköping: Cancerfonden, AstraZeneca AB, Roche AB, Merck Sharp & Dohme Sweden AB och Tesaro Bio Sweden AB

I Malmö är våra samarbetspartners/sponsorer: Cancerfonden och RCC Syd

När:Göteborg 4 april, Stockholm 8 april, Linköping 9 april och Malmö 10 april
Plats:se resp stad
Pris:Fri entré

Blogg: Lili Öst

Lili Öst

OOOOH så mycket kul att se fram emot!: Förra veckan den 8/3 var jag i Ljusdal och föreläste för ett gäng underbara kvinnor tillsammans med intressanta begåvade och härliga medaktörer. Alltid lika trevligt att träffa er ute i landet! <3... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 120 89 08-2, BG: 5591-9484, Swish: 123-338 49 89