Woman in Red - Falun

Visar en gammal aktivitet. Observera att informationen nedan är inaktuell.

Välkommen till en kväll med kvinnohjärtat i fokus!

Den 16 april bjuder 1,6 & 2,6 miljonerklubben in till Woman in Red i Swedbanks lokaler i Falun. Kvällen bjuder på information, inspiration och glädje där insamling till forskning på kvinnohjärtat står i fokus.

Kristina Hambraeus verksamhetschef kardiologkliniken Falu lasarett, informerar om kvinnors hjärt-och kärlsjukdomar. Kristina Hambraeus klinik har fått pris för bästa hjärtinfarktsvården i Sverige - man arbetar bl a med en sjuksköterskebaserad uppföljning för patienter som fått en hjärtinfarkt.

Kicki Engvall från Swedbank Robur berättar hur det är möjligt att med dina sparpengar bidra till en bättre framtid för världen, samtidigt som du sparar till en hållbar framtid för dig själv eller för dina barn.

Idag drabbas både äldre och yngre kvinnor av hjärt- och kärlsjukdomar – en av de vanligaste dödsorsakerna för kvinnor över 55 år. Ändå är kunskapen om kvinnohjärtat både inom forskning och bland allmänhet inte tillräcklig. Kampanjen Woman in Red sprider kunskap om kvinnors hjärt- och kärlsjukdomar samt samlar in pengar till klinisk forskning på kvinnohjärtat. Bakom kampanjen står 1,6 & 2,6 miljonerklubben tillsammans med insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa. #wir2019

       

            Kristina Hambraeus
 
Anmäl dig här! 

Program 

16.30 Registrering samt kaffe och smörgås

17.00 Lena Reyier, kontaktkvinna, 1,6 & 2,6 miljonerklubben Dalarna och Linda Jonsson, Swedbank hälsar välkommen

17.10 Kristina Hambraeus, verksamhetschef kardiologen Falu lasarett: ”Kvinnors hjärt- och kärlsjukdomar.”

18.00 Fruktpaus

18.15 Kicki Engvall, Swedbank Robur: ”Visste du att börsen har större miljöpåverkan än bilen, biffen och bostaden tillsammans?”

19.00 Tack för ikväll

Försäljning av pins, böcker etc sker på plats.

 

När:16 april 2019, kl 17.00- ca 19.00, kaffe och smörgås från 16.30
Plats:Swedbank, Åsgatan 17, Falun
Pris:100 kr
Övrigt:I priset ingår: kaffe, smörgås och frukt samt 2 lotter!

Blogg: Lili Öst

Lili Öst

OOOOH så mycket kul att se fram emot!: Förra veckan den 8/3 var jag i Ljusdal och föreläste för ett gäng underbara kvinnor tillsammans med intressanta begåvade och härliga medaktörer. Alltid lika trevligt att träffa er ute i landet! <3... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 120 89 08-2, BG: 5591-9484, Swish: 123-338 49 89
BirkaMylanArcameaHemfridBioGaiaMatkomfortMaqt - Politikens hetaste blogg- och debattforum.Gedeon RichterSvensk LivräddningMedilens Nordic ABNovartis Sverige ABSaxå BrukVinkällaren GrappePfizer ABiZafeAmgen ABBayerCoala LifePeptonic Mediacal ABScandicBoehringer IngelheimBig TravelMedilensVi stödjer ÄldrekontaktStar for life i Sydafrika