Hälsoseminarium i Jönköping

Visar en gammal aktivitet. Observera att informationen nedan är inaktuell.

VÄLKOMMEN TILL HÄLSOSEMINARIUM I JÖNKÖPING

Den 9 april arrangerar 1,6 & 2,6 miljonerklubben ett hälsoseminarium med kvinnohjärtat i fokus. Hjärt-och kärlsjukdomar är en av de vanligaste dödsorsakerna för kvinnor över 55 år. Ändå är kunskapen om kvinnohjärtat både inom forskning och bland allmänheten inte tillräcklig. Vi vill belysa hur vi kan förekomma hjärtproblem.

Läkaren Therese Lützen informerar om kvinnohjärtat och hur vi kan förebygga hjärtproblem. Hälsoprofilen Annette Lefterow berättar hur vi kan skapa rätt förutsättningar för hälsosamma rutiner.

Vi bjuder på inspirerande föreläsare, god mat och dryck, trevlig samvaro samt skönsång av kören After Work. Fjällstugans restaurang bjuder dessutom på en fantastisk utsikt över Vättern och vår vackra stad.

 

                          

                           Therese Lützen                     Annette Lefterow

 

Anmäl dig här!

PROGRAM

Kl 17.45-18.15 Registrering och mingel med ett glas bubbel

Kl 18.15 Kontaktkvinnor från 1,6 & 2,6 miljonerklubben, Anne Ekström och Dagnija Waern, välkomnar

Annette Lefterow, pedagog inom hälsa och wellness, talar om hur stress och ökade krav får många att känna att tiden inte räcker till. Därför är det viktigt att ta hand om sin hälsa och sitt välbefinnande. Ta ansvar för din fysiska, mentala och sociala hälsa och skapa rätt förutsättningar för hälsosamma rutiner som fungerar. Annette informerar om hur du aktiverar kropp, tanke och själ med kunskap som berikar, energi som förnyar och skratt som varar länge.

Paus med en god buffé.

Therese Lützenspecialist i internmedicin från Wetterhälsan i Jönköping: ”Kvinnohjärtat- dess hälsa och sjukdomar - hur ska vi kvinnor förebygga hjärtproblem?”

Skönsång av kören After Work - ett gäng sköna damer som började sjunga tillsammans 2004.

Lottdragning. Innan vi avslutar för kvällen har vi lottdragning med många fina vinster.

ca 21.00 - Tack för ikväll.

 

Vi bjuder på alkoholfri dryck till maten men möjlighet att köpa ett glas vin finns i restaurangen.

Det finns gott om parkeringsplatser och buss nr 2 går till Valhallavägen vid Hisingstorpsskolan där du stiger av - sen 200 meter till Fjällstugan.

När:9 april, kl 18.00 - 21.00
Plats:Fjällstugans restaurang, Sommarhemsgatan 2, Jönköping
Pris:300 kr för medlemmar och 350 kr för övriga
Övrigt:I priset ingår ett glas mousserande vin eller alkoholfritt alternativ och en härlig buffé.

Blogg: Lili Öst

Lili Öst

OOOOH så mycket kul att se fram emot!: Förra veckan den 8/3 var jag i Ljusdal och föreläste för ett gäng underbara kvinnor tillsammans med intressanta begåvade och härliga medaktörer. Alltid lika trevligt att träffa er ute i landet! <3... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 120 89 08-2, BG: 5591-9484, Swish: 123-338 49 89
ArcameaHemfridBioGaiaMatkomfortMaqt - Politikens hetaste blogg- och debattforum.Gedeon RichterSvensk LivräddningMedilens Nordic ABNovartis Sverige ABSaxå BrukVinkällaren GrappePfizer ABMediRätt ABAmgen ABBayerCoala LifePeptonic Mediacal ABScandicBoehringer IngelheimBig TravelMedilensVi stödjer ÄldrekontaktStar for life i Sydafrika