Seminarium i Linköping 16 januari

Visar en gammal aktivitet. Observera att informationen nedan är inaktuell.

Hälsa i själ och hjärta

Välkommen till en kväll arrangerad av 1,6 & 2,6 miljonerklubben där tre intressanta föreläsare informerar om vår hälsa. Susanne Rolfner Suvanto, en föreläsare som förenar passion med engagemang och djup kunskap, talar om betydelsen av att vårda både den fysiska och psykiska hälsan. Överläkare Annica Holmqvist berättar om vilka komplikationer som kan uppstå efter en cancerbehandling. Kristina Bate Holmberg talar om celiaki och att livet är godare utan gluten. Vi hälsar er varmt välkomna till detta event. Under kvällen kommer du att få mycket ny kunskap genom våra duktiga föreläsare. 

          

     K.B.Holmberg             A. Holmqvist         S.R.Suvanto

 

Anmäl dig här!

Program

18.00-18.45 Registrering Wraps kaffe/the och vatten

18.45-19.20 Annica Holmqvist, överläkare onkologiska kliniken i Linköping: ”Cancer i lilla bäckenet - biverkningar som kan uppkomma efter behandling”. Komplikationer som kan uppstå efter genomgången cancerbehandling (operation, strålbehandling och cytostatikabehandling) bl.a lymfödem, sexuella besvär, smärta och psykisk obalans.

19.20-19.30 Bensträckare

19.30-20.10 Susanne Rolfner Suvanto, leg sjuksköterska, fil mag i pedagogik : Hälsa i själ och hjärta! om betydelsen av att vårda både den fysiska och psykiska hälsan.

20.10-20.40 Kristina Bate Holmberg, biolog, journalist: Celiaki – världens bästa sjukdom.  I flera år har människor gått omkring och sagt glutenintolerans. Om man inte kan äta gluten lider man av celiaki vilket är en kronisk sjukdom. Allt fler väljer att äta glutenfritt. En föreläsning om att livet är godare utan gluten. 

20.40-21.00 Lotteridragning, musik

Varmt välkomna till en intressant kväll i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan.

När:Onsdagen den 16 januari kl 18.00-21.00
Plats:Scandic Frimurarhotellet, S:t Larsgatan 14, Linköping
Pris:225 kr för medlemmar och 275 kr för icke medlemmar
Övrigt:I priset ingår föreläsningar och wraps inkl kaffe och the. Annan dryck kan köpas i baren.

Blogg: Lili Öst

Lili Öst

OOOOH så mycket kul att se fram emot!: Förra veckan den 8/3 var jag i Ljusdal och föreläste för ett gäng underbara kvinnor tillsammans med intressanta begåvade och härliga medaktörer. Alltid lika trevligt att träffa er ute i landet! <3... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 120 89 08-2, BG: 5591-9484, Swish: 123-338 49 89
BirkaMylanArcameaHemfridBioGaiaMatkomfortMaqt - Politikens hetaste blogg- och debattforum.Gedeon RichterSvensk LivräddningMedilens Nordic ABNovartis Sverige ABSaxå BrukVinkällaren GrappePfizer ABiZafeAmgen ABBayerCoala LifePeptonic Mediacal ABScandicBoehringer IngelheimBig TravelMedilensVi stödjer ÄldrekontaktStar for life i Sydafrika