Göteborgsseminarium om balansen i kroppen och knoppen

Visar en gammal aktivitet. Observera att informationen nedan är inaktuell.

Välkomna till en kväll som bjuder på spännande och intressanta ämnen om balansen i livet. Dietist Sofia Antonson informerar oss om olika hälsotrender och hur du får magen i balans. Hälsocoachen Martina Farinder inspirerar oss genom mindfulness. Kvällen avslutas med Linedance. Bodil Jerndal lär oss att dansa Linedance.  

Anmäl dig här!

 

             

  Sofia Antonsson      Martina Farinder       Bodil Jerndal         Åsa Lövgren Jansson

 

Balans i magen – balans i livet

Sofia Antonsson är leg dietist, IBS-expert och författare av flertalet böcker samt flitigt förekommande i tv och annan media. Hon har tagit kostbehandlingen FODMAP till Sverige. Sofia inspirerar och informerar om olika hälsotrender t ex gluten och tarmbakterier samt hur du får en mage i balans med hjälp av kost, andning och stresshantering i vardagslivet.”

Mindfulness – goda effekter på hjärnan

Martina Farinder, hälsocoach och mindfulnessintruktör för barn, ungdomar och vuxna. Martina berättar vad mindfulness innebär. Hon ger oss inspiration för hur vi kan träna upp vår mindfulness. Vi får veta varför mindfulness har så goda effekter på vår hjärna. Martina ger små tips om hur vi kan vara ta tillvara på mindfulness i vardagen. Vi får göra en mindfulness övning på plats.

Linedance med Bodil Jerndal

Bodil Jerndal är Linedance instruktör. Linedance startade på 1970-talet i Amerikanska södern och fick sitt genombrott tack vare John Travolta. Idag dansas Linedance i alla världsdelar och i alla sorters dansstilar t.ex rumba, cha-cha, tango, vals, foxtrott, funk.

När:3 december, kl.18.00-21.00
Plats:Allégården, Södra Allégatan 4 i Göteborg
Pris:275kr för medlem, 325 för icke medlem
Övrigt:I priset ingår en tapas-tallrik. Vin går att köpa till.

Blogg: Lili Öst

Lili Öst

OOOOH så mycket kul att se fram emot!: Förra veckan den 8/3 var jag i Ljusdal och föreläste för ett gäng underbara kvinnor tillsammans med intressanta begåvade och härliga medaktörer. Alltid lika trevligt att träffa er ute i landet! <3 ... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 120 89 08-2, BG: 5591-9484, Swish: 123-338 49 89
ArcameaHemfridBioGaiaMatkomfortMaqt - Politikens hetaste blogg- och debattforum.Gedeon RichterSvensk LivräddningMedilens Nordic ABNovartis Sverige ABSaxå BrukVinkällaren GrappePfizer ABMediRätt ABAmgen ABBayerCoala LifePeptonic Mediacal ABScandicBoehringer IngelheimBig TravelMedilensVi stödjer ÄldrekontaktStar for life i Sydafrika