Välkommen till medlemsträff i Umeåregionen.

Tillsammans med Osteoporosföreningen i Västerbotten bjuder vi in till seminarium i Västerbotten om osteoporos och artros med överläkare Marjut Sohlman Carlström, specialist ortopedi. Hon ger oss bland annat tips och tricks om hur man kan undvika operation vid artros. 

 

     

PROGRAM:

Marjut Sohlman Carlström, specialist ortopedi, M.D., MBA överläkare, Ortho Human AB:

- Osteoporos/benskörhet - en osynlig fara för kvinnor

- Artros - tips och tricks för att undvika operation

 

Marjut Sohlman Carlström är medförfattare till jubileumsboken ”Kvinnor och hälsa, så mycket bättre”. Hon kommer även att berätta om sitt kapitel i boken som handlar om kvinnans bekymmer i rörelseapparaten. Jubileumsboken finns att köpa på plats.

Anmäl dig här!

 

När: 20 nov 2018 kl 13-15
Plats:Café Nian NUS, hörsal B vån 9, Norrlands Universitetssjukhus, Umeå.
Pris:50 kr per pers, kaffe/thé ingår i priset, kan betalas på plats.
Övrigt:Anmäl dig senast den 16 nov.

Blogg: Maria Roswall

Maria Roswall

Hattkryssning, Almedalen och sommar!!!: Vilken underbar försommar vi har fått! Här på kansliet har vi i vanlig ordning hunnit med en hel del, bland annat firade vi in sommaren med en fantastiskt rolig och fin kryssning med M/S Birka. Ali... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 120 89 08-2, BG: 5591-9484, Swish: 123-338 49 89
HemfridBioGaiaMatkomfortMaqt - Politikens hetaste blogg- och debattforum.Gedeon RichterSvensk LivräddningMedilens Nordic ABNovartis Sverige ABMathem i Sverige ABPfizer ABMediRätt ABAstellas Pharma ABAmgen ABBayerPeptonic Mediacal ABScandicDermoshopBoehringer IngelheimBig TravelMedilensVi stödjer ÄldrekontaktStar for life i Sydafrika