Må-bra-café söndag 28 oktober

Visar en gammal aktivitet. Observera att informationen nedan är inaktuell.

Välkommen till Må-bra-café!

Nu har vi alla chansen att bidra till ett mycket angeläget och roligt möte och dessutom lära oss mer om vår hälsa.

Café där kvinnor som invandrat från andra länder möter oss för att tillsammans lära mer om hälsa, friskvård och hur vi alla kan leva ett hälsosamt liv. Föreläsningar varvat med diskussioner och fika!

Vi gör detta cafémöte tillsammans med Kerstin Blomberg, samtalsledare och NBV, Nykterhetens bildningsförbund. Christer Lewander från NBV kommer att presentera sin organisation och vad de kan erbjuda.

Dessutom kommer Margareta Reihs, läkare, att berätta om vikten av att röra på sig och vad det gör med vår hälsa ur olika aspekter. 

    

  Kerstin Blomberg med tidigare deltagare.

Det kommer att finnas kaffe/te och bröd, som NBV och föreningen bjuder på.

Anmäl dig här, senast den 23 okt!

Vi vill passa på att hälsa alla nya medlemmar (bl a från Almedalsveckan) lite extra välkomna, dessa möten är också till för att vi ska lära känna varandra lite mer:)

 

VARMT VÄLKOMNA ALLA!

Eva, Karin och Kerstin

 

När:28 oktober, kl 14.00 – ca 16.00
Plats:Tjelvarkyrkans konferenslokal, Tjelvarvägen 4, Visby
Pris:Fri entré, men anmäl dig i förväg.

Blogg: Lili Öst

Lili Öst

OOOOH så mycket kul att se fram emot!: Förra veckan den 8/3 var jag i Ljusdal och föreläste för ett gäng underbara kvinnor tillsammans med intressanta begåvade och härliga medaktörer. Alltid lika trevligt att träffa er ute i landet! <3... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 120 89 08-2, BG: 5591-9484, Swish: 123-338 49 89
MylanArcameaHemfridBioGaiaMatkomfortMaqt - Politikens hetaste blogg- och debattforum.Gedeon RichterSvensk LivräddningMedilens Nordic ABNovartis Sverige ABSaxå BrukVinkällaren GrappePfizer ABiZafeAmgen ABBayerCoala LifePeptonic Mediacal ABScandicBoehringer IngelheimBig TravelMedilensVi stödjer ÄldrekontaktStar for life i Sydafrika