Höstseminarium i Karlstad 22 oktober

Visar en gammal aktivitet. Observera att informationen nedan är inaktuell.

Välkommen till en kväll i Karlstad med magen i fokus!

Den 22 oktober kommer Sofia Antonsson,IBS-expert, författare och TV profil, till Elite Stadshotell i Karlstad. Sofia har introducerat kostbehandlingen Fodmap för känsliga magar i Sverige. Hon kommer att inspirera oss om hälsotrender exempelvis gluten och tarmbakterier samt att få magen i balans med hjälp av rätt kost, andning och stresshantering i vardagslivet.

Alexandra presenterar vår nya bok ”Kvinnor och hälsa – så mycket bättre” som är skriven av ett 20-tal medicinska experter. En imponerande och lättillgänglig liten uppslagsbok där experter delar med sig av sina djupa och väl dokumenterade kunskaper om kvinnors hälsa.  

Anmäl dig här!

     

                  

             Sofia Antonsson            Alexandra Charles

PROGRAM: 

18.00   Incheckning

Alexandra Charles, presenterar 1,6 & 2,6 miljonerklubben och den nylanserade jubileumsboken ”Kvinnor och Hälsa – så mycket bättre”.

Sofia Antonsson, leg.dietist, IBS-expert, författare, TV profil ”Hälsotrender och hur du får en maga i balans med hjälp av kost, andning och stresshantering i vardagslivet.

21.00 Avslut

När:den 22 oktober, kl 18.00 - 21.00
Plats:Elite Stadshotell, Kungsgatan 22, Karlstad
Pris:190 kr medlem, 225 icke medlem
Övrigt:I priset ingår paj, sallad, dryck kaka till kaffe. Anmälan är bindande.

Blogg: Lina Forss

Lina Forss

Men vem är jag egentligen?: I familjechatten ber jag barnen beskriva mig. (Jo, vi bor ihop men sedan den där marsdagen för en evighet sedan åberopar de myndigt social distansering så fort jag ber om hjälp. Corona-times... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 90 01 52-0, BG: 900-1520, Swish: 123 900 1520