Salong med Christina Schollin och Alexandra i Malmö.

Den 16 oktober är ett unikt tillfälle att träffa och lyssna till Christina Schollin, legendar, skådespelerska, TV stjärna, maka, mor och ambassadör för 1,6 miljonerklubben. Christina Schollin kommer att dela med sig av sitt rika liv som nybliven 80-åring. Vi får höra hur det var att som ung skådespelerska arbeta med Ingmar Bergman. Att få familj mitt i karriären och sedan som entreprenör starta en ny karriär. Hon berättar om sitt liv och sin karriär som fortfarande är i full gång med bland annat TV serien ”Wahlgrens värld”. I somras fick Christina Schollin hjälp med ett mindre hjärtproblem, som hon berättar mer om.

 

                  

              Christina Schollin                 Alexandra Charles

Den nyblivna 80 åriga skådespelerskan Christina Schollin, hade ett mindre hjärtproblem. Det upptäcktes när hon bestämde sig för att delta i en studie på kvinnohjärtan.  En hjärtmonitor kunde analysera hennes hjärta. Med under vår salongkväll finns även representanter från COALA. En Coala hjärtmonitor är en unik svensk medicinsk innovation som möjliggör självscreening och analys av ditt hjärta – när som helst, var som helst.

Alexandra kommer under kvällen att berätta om klubbens nya jubileumsbok, Kvinnor & Hälsa, så mycket bättre. En liten uppslagsbok om hälsa skriven av ett tjugotal medicinska experter, med Alexandra som medförfattare och idégivare. En imponerande och lättillgänglig bok där experter delar med sig av sina djupa och väl dokumenterade kunskaper om kvinnors hälsa. Boken är 1,6 miljonerklubbens jubileumsbok med anledning av att vi firar 20 år i år. Boken finns till försäljning under kvällen, Alexandra signerar gärna boken under kvällen.

 

 

Anmäl dig här!

 

PROGRAM
18.00.   Samling    
18.30.   Middag
20.00    Samtal mellan Christina Schollin och Alexandra.
21.00.   Avslut

Varmt välkommen!

Alexandra, Ann-Christine och Cecilia, ambassadörer för 1,6 & 2,6 miljonerklubben i Malmö med team.