Höstseminarium i Borås 25 oktober

RÖRELSE FÖR DIN HÄLSA

Den 25 oktober kommer vi att få dansa Groove, en frigörande dans med Jessica Cato. Dessutom får vi svar på intressanta och spännande frågor.

Vi får specialistkunskap om fönstertittarsjukan av Karin Ludwigs, och överläkare Inger Holm Gunnarsson kommer att att berätta om mer om orsaker till njursvikt.

18.00-18.30 Registrering och mingel med wrap och kaffe eller te

18.30-18.40 Ambassadör Åsa Lövgren Jansson, Göteborg   1,6&2,6miljonerklubben hälsar välkommen

18.40-19.10  Claudicato ”fönstertittarsjukan” Karin Ludwigs, specialistläkare kirurgi och kärlkirurgi, SÄS Borås. ”Fönstertittarsjukan” handlar om smärta i ett eller båda benen vid promenad. Det förorsakas av försämrat blodflöde i benens pulsådror pga åderförkalkning. Vilka är symtomen och vilken typ av behandling finns det.

19.10-20.00 Njursvikt Inger Holm Gunnarsson, överläkare inom njurmedicin SÄS Borås. Vad är njursvikt?  Orsaker? Vilka är symtomen och hur sker behandlingen? Ja frågorna är många. Dessa viktiga frågor kan du få svar på i denna föreläsning.

20.00-20.30 Groove Frigörande Dans med Jessica Cato. Groove är ett enkelt sätt att röra sig till härlig musik, ingen koreografi, bara enkla förslag på steg, där ingenting är fel. Rörelse är viktigt för vår hälsa och vårt välmående

Vi avslutar kvällen med god samvaro.

Tack för ikväll.

Boka din plats här

I samarbete med Bayer.

   

 Karin Ludwigs                            Jessica Cato                          Åsa Lövgren Janson