Välkommen till specialvisning i Linköpings Slotts- och Domkyrkomuseum

Visar en gammal aktivitet. Observera att informationen nedan är inaktuell.

Följ med på en specialvisning av utställningen:  Från skiss till verk 

En Konstnärlig utsmyckning i Linköpings domkyrka, i Linköpings Slotts- och Domkyrkomuseum.  

       

                                                        Christel Storm

Här visas skisser och modeller till domkyrkans förskönande med verk av Sveriges mest kända konstnärer som Charlotte Gyllenhammar, Bertil Wallien, Kerstin Barup m fl.

Museichef Christel Storm berättar om en av Sveriges största nu pågående konstutsmyckningar med inköp av konstverk genom Stiftelsen Professor B Risbergs donationsfond.

Vad blev utfört och vilka skissförslag stannade på planeringsstadiet? Kom och upptäck domkyrkans vackra konst som ni aldrig sett den förut.

Vi startar kl 18.00 med mingel med bubbel och tilltugg i Karl IXs sal. Wivi-Ann Heurlin-Krantz, ambassadör för 1,6miljonerklubben berättar lite kort om vad som är på gång i föreningen. Därefter fortsätter vi med visningen.

Varmt välkommen!

När:Onsdagen den 10 oktober kl 18.00 till 20.00
Plats:Linköpings Slotts-och Domkyrkomuseum, Borggården Linköping
Pris:125 kr för medlemmar och 175 kr för icke medlemmar
Övrigt:Priset inkulderar: entréeavgift, visning och bubbel med tilltugg

Blogg: Lili Öst

Lili Öst

OOOOH så mycket kul att se fram emot!: Förra veckan den 8/3 var jag i Ljusdal och föreläste för ett gäng underbara kvinnor tillsammans med intressanta begåvade och härliga medaktörer. Alltid lika trevligt att träffa er ute i landet! <3... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 120 89 08-2, BG: 5591-9484, Swish: 123-338 49 89
ArcameaHemfridBioGaiaMatkomfortMaqt - Politikens hetaste blogg- och debattforum.Gedeon RichterSvensk LivräddningMedilens Nordic ABNovartis Sverige ABSaxå BrukVinkällaren GrappePfizer ABMediRätt ABAmgen ABBayerCoala LifePeptonic Mediacal ABScandicBoehringer IngelheimBig TravelMedilensVi stödjer ÄldrekontaktStar for life i Sydafrika