Välkommen till Hälsodagen i Helsingborg 23 september!

Visar en gammal aktivitet. Observera att informationen nedan är inaktuell.

En hälsodag som sätter färg på din hälsa.

I det gamla fiskeläget Domsten utanför Helsingborg har du chansen att bli inspirerad till liv och rörelse av Åsa Hellström. Hon lär oss en serie av olika rörelser som vi både kan utföra hemma eller på stranden. Vi tränar i mindre träningspass ute på gräset eller inomhus, vid regn. AnnaKarin Lindgren och Elisabeth Bogren berättar om hur du hittar balansen till ett friskare liv. Hälsodagen avslutas med en promenad på Kullaleden, för de som vill.

     

Åsa Hellström                            Från fjolårets promenad

AnnaKarin Lindgren, stresspedagog och konstnär. AnnaKarin hjälper andra att hitta balansen till ett friskare liv.

Elisabeth Bogren, berättar vad som hände när hon fick Diabetes typ 1. Hälsan kom i första hand, framförallt kost, näring och motion.

    

AnnaKarin Lindgren            Elisabeth Bogren

Anmäl dig här!

    

Hälsodagen avslutas med en härlig promenad på Kullaleden till hamnen i Domsten, för de som vill. Du kan även cykla på Kattegattsleden eller ta bussen.

Avstånd till Domsten från 

  • Viken – ca 5 km
  • Laröd – ca 5 km
  • Helsingborg – ca 10 km

På Hälsodagen finns det bokbord, sportkläder, lotter mm. Kontakta gärna Eva Möller om du har frågor tel.nr. 0706-307196.

Varmt välkommen!

               

När:23 september, kl 11-14
Plats:Havsbris, i Domstens hamn
Pris:Kostnad 150 kr. Det går även bra att betala på plats.
Övrigt:I priset ingår baguette med rökt lax (fr. Christians rökeri), dryck, kaffe- och frukt

Blogg: Maria Roswall

Maria Roswall

Hattkryssning, Almedalen och sommar!!!: Vilken underbar försommar vi har fått! Här på kansliet har vi i vanlig ordning hunnit med en hel del, bland annat firade vi in sommaren med en fantastiskt rolig och fin kryssning med M/S Birka. Ali... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 120 89 08-2, BG: 5591-9484, Swish: 123-338 49 89
HemfridBioGaiaMatkomfortMaqt - Politikens hetaste blogg- och debattforum.Gedeon RichterSvensk LivräddningMedilens Nordic ABNovartis Sverige ABMathem i Sverige ABPfizer ABMediRätt ABAstellas Pharma ABAmgen ABBayerPeptonic Mediacal ABScandicDermoshopBoehringer IngelheimBig TravelMedilensVi stödjer ÄldrekontaktStar for life i Sydafrika