Välkommen till Hälsodagen i Stockholm!

I september är det återigen dags för vår årliga kampanj Hälsodagen där vi bjuder in till en interaktiv och rolig dag ute i naturen. Vi samlas på flera orter runtom i landet där du kan träffa experter och hälsoinspiratörer. Den 23 september är vi på Djurgården i Stockholm.

Hälsodagen är 1,6 & 2,6 miljonerklubbens årliga kampanj där vi uppmuntrar varandra till bättre hälsa, välbefinnande samt vikten av att komma ut i naturen och röra på sig.

HELDAG MED FAMILJEFOKUS

Det är en dag för hela familjen med möjlighet att prova på de senaste träningstrenderna, träffa medicinska experter, lära sig hjärt- och lungräddning, njuta av underhållning från scenen, träffa utställare och mycket, mycket mer. Tillsammans har vi bland annat slagit rekord i familjeyoga med över 800 deltagare, något vi ska slå i år.

Alla barn får träffa Bamse och vara med på Bamsegymnastik med Gymnastikförbundet.

Friskis & Svettis bjuder på träningspass för alla åldrar.

Gympalegenden Susan Lanefelt får kroppen i trim från scenen.

Var med och slå rekord i familjeyoga tillsammans med Annette Lefterow, hälsoinspiratör.

Underhållning med bl a Charlotta Huldt.

PROGRAM

Konferencier: Annika Jankell

Datum: 23 september

Tid: kl 11-16

Plats: Djurgården – mellan Villa Källhagen och Sjöhistoriska Museet

 

Dagen är kostnadsfri för alla besökare och bygger på att man ska komma dit, få personlig rådgivning och inspiration kring hälsa och motion. En heldag för hela familjen – ung som gammal.

www.hälsodagen.com kan ni se dokumentation från förra årets Hälsodag och där uppdateraslöpande all information inför årets Hälsodag.

 

Datum och orter för Hälsodagen runt om i landet:

 

Tack till våra samarbetspartners!

   

      

 

 

När:23 september, kl 11-16
Plats:Djurgården – mellan Villa Källhagen och Sjöhistoriska Museet, Stockholm
Pris:Fri entrée

Blogg: Maria Roswall

Maria Roswall

Hattkryssning, Almedalen och sommar!!!: Vilken underbar försommar vi har fått! Här på kansliet har vi i vanlig ordning hunnit med en hel del, bland annat firade vi in sommaren med en fantastiskt rolig och fin kryssning med M/S Birka. Ali... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 120 89 08-2, BG: 5591-9484, Swish: 123-338 49 89
HemfridBioGaiaMatkomfortMaqt - Politikens hetaste blogg- och debattforum.Gedeon RichterSvensk LivräddningMedilens Nordic ABNovartis Sverige ABMathem i Sverige ABPfizer ABMediRätt ABAstellas Pharma ABAmgen ABBayerPeptonic Mediacal ABScandicDermoshopBoehringer IngelheimBig TravelMedilensVi stödjer ÄldrekontaktStar for life i Sydafrika