Välkommen att delta i ’Kul&Tur på Cykelhjul’ till Ulriksdal!

Välkommen att delta i ’Kul&Tur på Cykelhjul’ till Ulriksdal!
 
Cykelutflykterna ’Kul&Tur på Cykelhjul’ rullar igen. Denna gång går färden till Ulriksdals slott, där vi får en guidad tur av slottsteatern Confidencen lördagen den 9 juni, med samling kl 12.30 
 
Kul&Tur på cykelhjul kombinerar hälsa med kulturupplevelser.

Lördagen den 9 juni med samling kl 12.30 vid Stadion på Östermalm väntar Fredrik och jag på er för att gemensamt cykla genom vackra Hagaparken till Ulriksdals slott. Där ligger Confidencen, Sveriges äldsta rokokoteater som operasångerskan Kjerstin Dellert drev i många år. 

Vi får en kort guidad visning av chefen Fredrik Forslund kl 14.30. 
Efter guidningen tar vi en fikastund innan vi beger oss tillbaka mot staden.

 

 

För den som kan stanna kvar så erbjuds även 1.6 klubbens medlemmar en rabatterad  föreställning med artisterna Lise&Gertrud kl 16.00 på Confidencen samma dag.

Läs mer och boka här. Biljett pris 280 kr, för 1,6 & 2,6 miljonerklubbens medlemmar specialpris 220 kr. Ange koden: miljonerklubben.


  
Tid och plats:
Den 9 juni kl 12.30 samlas vi vid Stadion på Östermalm, i korsningen Lidingövägen och Valhallavägen för gemensam avfärd. Fredrik och jag står och väntar på er där.
 
Nivå: Medel/lätt
Cykelturen är ca 10 kilometer lång och vi beräknar cykeltiden till ca 1,5 timme innan vi är framme vid målet. Vi anpassar turen efter deltagarna.
 
Pris:
Guidad cykeltur kostnadsfri. Ta bara med egen slant till fika i Slottsparken om så önskas.
 
Anmälan: Till 1,6 & 2,6 miljonerklubben,  så att vi vet hur många vi ska vänta på.  Anmäl dig till cykelturen här.

För den som inte kan eller vill cykla hem från Ulriksdal, så finns det möjlighet att ta pendeltåget tillbaka från Ulriksdals station som ligger i närheten.
 
Cykelturerna leds av cyklisterna Maria och Fredrik Kron. Ta bara med egen cykel och hjälm så ses vi på lördag den 9:e juni kl 12.30!
 
Varmt välkomna!
 
Maria

För mer information välkomman att kontakta Maria mobil: 076 2010 839.