Vi kan alla hjälpa till!

Missa inte Star for life på turné, mer än en konsert!

Star for Life in Concert är en storslagen konsert där ungdomar från Sverige sjunger tillsammans med artisterna Triple & Touch, Thandiwe Mbobo och sydafrikanska ungdomar i kören Star Choir South Africa. En färgsprakande musikgala där tolerans, kärlek och hopp står i fokus. Under hösten turné gästas vi av artisterna John Lundvik, Mollie Minott och Shirley Clamp.

Boka din biljett här!

 

 

1, 6 & 2,6 miljonerklubben har ca 28.000 medlemmar, tänk om bara 750 stycken av oss swishar 20:- till 90-kontot: 123-900 15 20, då har vi fått ihop de 15.000 kronorna som vi har som mål. Märk bidraget Star for Life!

Endast 200kr kostar det för en elev få Star for Lifes program på skolan i ett helt år!! 

Tillsammans med Star For Life vill vi nu hjälpas åt att samla in mer pengar till Gumede Primary School i KwaZulu-Natal i norra Sydafrika till skolan och dess elever, 15.000 kronor har vi satt som mål och här kan vi alla verkligen dra vårt strå till stacken.

Litet som stort, alla bidrag är välkomna och du kan vara med och göra så att fler barn får chans att gå i skola och få en utbildning, vilket är oerhört viktigt för deras framtid och överlevnad. 

Organisationen bedrivs utan vinstsyfte och är politiskt och religiöst oberoende. 
Vi har gjort en insamling tidigare och förra året åkte en grupp ner till Sydafrika och hälsade på. Skolbarnen välkomnade oss med stor värme och glädje!

Star For Life är en organisation som har som vision att motivera och inspirera ungdomar till bättre liv och en ökad framtidstro. Ungdomar stimuleras att fokusera på sin utbildning och ta hand om sin hälsa.
I Sydafrika och Namibia används programmet för att minska spridningen av hiv och aids. Låt oss hjälpas åt att samla in pengar så att fler barn kan få en trygg skolklass att gå i!

Ni hjälper till genom att skänka ett bidrag till PG 900152-0, BG 900-1520 eller via Swish 123-900 15 20. Märk bidraget Star for Life, eller SF
Läs mer om Star for life: https://starforlife.org/?lang=sv

 

När:2-19 oktober
Plats:Olika orter runtom i Sverige, se turnéschema

Blogg: Maria Roswall

Maria Roswall

Hattkryssning, Almedalen och sommar!!!: Vilken underbar försommar vi har fått! Här på kansliet har vi i vanlig ordning hunnit med en hel del, bland annat firade vi in sommaren med en fantastiskt rolig och fin kryssning med M/S Birka. Ali... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 120 89 08-2, BG: 5591-9484, Swish: 123-338 49 89
HemfridBioGaiaMatkomfortMaqt - Politikens hetaste blogg- och debattforum.Gedeon RichterSvensk LivräddningMedilens Nordic ABNovartis Sverige ABMathem i Sverige ABPfizer ABMediRätt ABAstellas Pharma ABAmgen ABBayerPeptonic Mediacal ABScandicDermoshopBoehringer IngelheimBig TravelMedilensVi stödjer ÄldrekontaktStar for life i Sydafrika