Välkommen till en kväll med färger och inspiration!

Visar en gammal aktivitet. Observera att informationen nedan är inaktuell.

1,6 & 2,6 miljonerklubben och Boutique Vivaldi bjuder in till en kväll med färger och inspiration.

Kan rätt färg på kläder påverka mig hälsosamt? Ja det kan det!

Vi behöver alla lite olika färger på kläder som gör att vi känner oss lite gladare och piggare, ibland kan det till och med vara så att vi känner oss mer bekväma och säkrare med de rätta färgerna.

Möt Anna Kari Kat från Joseph ribkoff och Pia Swahn från PS fashion. De tillsammans med Christel Rosenquist kommer att tala om kläder och färger och inspirera oss inför vår och sommar.

Vi på 1,6 & 2,6 miljonerklubben tillsammans med Boutique Vivaldi vill skapa en kväll att bara få vara tillsammans och ta del av den kunskap som dessa fantastiska kvinnor har.

Kom och umgås, lär känna nya medmänniskor och ta del av 1,6 & 2,6 miljonerklubben.

Anmäl dig till kvällen här!

Välkomna! 

      

När:den 24 maj, kl 18:30
Plats:Vivaldi, Norra Smedjegatan 2, Karlskorna
Pris:100:- för medlem, och 150:- icke medlem
Övrigt:Förtäring i form bubbel och mingelmat. Anmälan är bindande.

Blogg: Lili Öst

Lili Öst

OOOOH så mycket kul att se fram emot!: Förra veckan den 8/3 var jag i Ljusdal och föreläste för ett gäng underbara kvinnor tillsammans med intressanta begåvade och härliga medaktörer. Alltid lika trevligt att träffa er ute i landet! <3 ... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 120 89 08-2, BG: 5591-9484, Swish: 123-338 49 89
HemfridBioGaiaMatkomfortMaqt - Politikens hetaste blogg- och debattforum.Gedeon RichterSvensk LivräddningMedilens Nordic ABNovartis Sverige ABMathem i Sverige ABPfizer ABMediRätt ABAstellas Pharma ABAmgen ABBayerPeptonic Mediacal ABScandicDermoshopBoehringer IngelheimBig TravelMedilensVi stödjer ÄldrekontaktStar for life i Sydafrika