Salong med föreläsning om växtbaserad mat, ”plant based power”.

Visar en gammal aktivitet. Observera att informationen nedan är inaktuell.

Välkommen till KÖK etcetera, en köksbutik med ett sortiment som är utvalt av oss två som äger och driver butiken.

Under kvällen kommer vi att få besök av tre aktörer som berättar och inspirerar oss med sina kunskaper. Vi erbjuder även 20% rabatt på hela sortimentet.

Anmäl dig här

Planet Vega

William och Fredrik från Planet Vega håller en föreläsning på ca 30 min om fördelarna med växtbaserad kosthållning. De kommer också att dela med sig av några yrkeshemligheter som gör att det blir enkelt att gå över till växtbaserad mat hemma.

Yaxell/Riedel

En kortare knivskola där Magnus berättar om det traditionsrika familjeföretaget Yaxell som har gjort knivar i fyra generationer. Kniven har sitt ursprung från det japanska svärdet. Vi får även testa att dricka champagne (alkoholfri) i ett Riedelglas och i ett mer traditionellt fluteglas. Är det någon skillnad?

Salt Gourmet

Anders Berglund berättar om sina olivoljor med smak av bla hummer och tryffel. Vi får även möjlighet att provsmaka oljorna.

Anders Berglund 

Anmäl dig här 

När:24:e maj 2018 från kl.18:30 - 20:00
Plats:KÖK etcetera, Kungstorget 5-7 (vid Saluhallen), Göteborg
Pris:295: - för medlem/345: - för icke medlem
Övrigt:I priset ingår 3 Tapasrätter, 1 glas Alkoholfri champagne fr Richard Juhlin samt en Goodiebag.

Blogg: Lili Öst

Lili Öst

OOOOH så mycket kul att se fram emot!: Förra veckan den 8/3 var jag i Ljusdal och föreläste för ett gäng underbara kvinnor tillsammans med intressanta begåvade och härliga medaktörer. Alltid lika trevligt att träffa er ute i landet! <3 ... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 120 89 08-2, BG: 5591-9484, Swish: 123-338 49 89
ArcameaHemfridBioGaiaMatkomfortMaqt - Politikens hetaste blogg- och debattforum.Gedeon RichterSvensk LivräddningMedilens Nordic ABNovartis Sverige ABSaxå BrukVinkällaren GrappePfizer ABMediRätt ABAmgen ABBayerCoala LifePeptonic Mediacal ABScandicBoehringer IngelheimBig TravelMedilensVi stödjer ÄldrekontaktStar for life i Sydafrika