Vårmingel och hälsoseminarium i Västerås

Visar en gammal aktivitet. Observera att informationen nedan är inaktuell.

Välkommen till en kväll, anordnad av 1,6 & 2,6 miljonerklubben i Västerås!

Kvällen kommer att gå i vårens, hälsans och naturens tecken. Vi startar med mingel vid Lögarängsbadet i Västerås, vandrar längs vattnet och stannar till vid restaurang A-grill där vi äter en charktallrik tillsammans. Itrim från Västerås pratar om vår viktiga hälsa och välbefinnande.

Vi som har klivit på och gör en om- och nystart för 1,6 & 2,6 miljonerklubben i Västerås är Elsi-Marie Andreasson och Britt Eriksson. Vi har fått stafettpinnen av några duktiga kvinnor och hoppas kunna inspirera till intressanta föreläsningar och aktiviteter framöver.

Anmäl dig här!

Program (hålltider)

Kl 18.00 – samling vid Lögarängen (badet)

Vandring till restaurang Agrill där vi äter en bit mat tillsammans.

Kl 19.00 Catarina Holmlund, hälsocoach på Itrim, pratar hälsa och välbefinnande.

Wivi-Ann Heurlin-Krantz, seminarieansvarig för 1,6 & 2,6 miljonerklubben, kommer också och pratar om klubben och vad som hänt under de 20 år som den funnits.

Vi avslutar kvällen med en diskussion kring vilka aktiviteter och seminarier som vi som medlemmar skulle vilja ha i Västerås.

Avslut ca 21.00

Tack för ikväll!

Wivi-Ann Heurlin-Krantz, seminarieansvarig för 1,6 & 2,6 miljonerklubben

Lögarängsbadets Entre 

 

När:den 16 maj 2018, kl. 18:00
Plats:Lögarängsbadet och restaurang A-grill på Mälargatan 6D i Västerås
Pris:180,00 kr för medlem / 200,00 kr för icke-medlem
Övrigt:Det serveras en charktallrik alt vegetariskt samt kaffe. Anmälan är bindande.

Blogg: Lili Öst

Lili Öst

Omfamna din frustration - den är din känslobarometer in action!: Inte för att jag någonsin skriver bloggar som jag inte har en stark vision med, med dagens blogg är oerhört viktig att reflektera över, för idag ska det handla om frustration, och det är alltför må... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 120 89 08-2, BG: 5591-9484, Swish: 123-338 49 89
BioGaiaMatkomfortMaqt - Politikens hetaste blogg- och debattforum.Gedeon RichterSvensk LivräddningMedilens Nordic ABNovartis Sverige ABMathem i Sverige ABPfizer ABMediRätt ABAstellas Pharma ABAmgen ABBayerPeptonic Mediacal ABScandicDermoshopBoehringer IngelheimBig TravelMedilensVi stödjer ÄldrekontaktStar for life i Sydafrika