Seminarium i Göteborg om sköldkörteln

Visar en gammal aktivitet. Observera att informationen nedan är inaktuell.

När:Måndagen den 23 april kl 18:00 - 21:00
Plats:Hotell Waterfront, Adolf Edelsvärds Gata 10(vid Sjömagasinet)
Pris:295 kr för medlemmar, 345 kr för övriga. OBS! Fullbokat!
Övrigt:Anmälan är bindande. I priset ingår wrap, vatten, kaffe med chokladbit

Varmt välkomna till en intressant och inspirerande kväll om sköldkörteln, din personliga stil, konsten att vara magsmart och om hur vi hanterar förändringar i livet.

Anmäl dig här 

Program

17.30 - 18:00  Ankomst och registrering. Servering av läckra wraps och dryck, samt te och kaffe. 

18:30 Sköldkörteln- en livsviktig körtel

Helena Filipsson Nyström är docent och universitetssjukhusöverläkare på Sahlgrenska Universitetssjukhuset och en välkänd profil inom sköldkörtelsjukdomar. Inom detta området fokuserar hon både på patientarbete och inom forskning.

Sköldkörtelsjukdomar är klart vanligare hos kvinnor och just ikväll kommer Helena att berätta om konceptet jod-sköldkörtel.

 

Helena Filipsson Nyström

 

19:00 Förändring i livet 

Lena-Carin Apoy Gustafsson är förändringsledare och yogalärare. Hon hjälper grupper och personer att utvecklas till starka team och individer. Lena-Carin kommer att prata om hur vi hanterar och förstår förändringar i livet.

Lena-Carin Apoy 

19:30 Paus 

Skratt, personlighet och enkel men nyttig kunskap om stil

20:00 Agneta Johansson är en välrenommerad föreläsare inom stil och styling. Hon åskådliggör situationer som vi alla känner igen när det gäller kläder och utseende i olika situationer. Vi får många aha-upplevelser och massor av nyttiga tips att ta till hemma i garderoben.

 

Agneta Johansson

 

Konsten att vara Magsmart

20:30 Martina Farinder är coach och inspiratör inom hälsa och välmående Hon brinner för att hjälpa människor att skapa bättre hälsa.

Martina föreläser om att vara magsmart! Vikten av att ta hand om sin mage och att äta rätt mat. Vi är vad vi äter så hur kan vi skapa en bra balans mellan kost, motion och sömn.

Martina Farinder

21:00 Kvällen avslutas med modevisning!

Varmt välkomna!

Anmäl dig här  

Blogg: Lili Öst

Lili Öst

Omfamna din frustration - den är din känslobarometer in action!: Inte för att jag någonsin skriver bloggar som jag inte har en stark vision med, med dagens blogg är oerhört viktig att reflektera över, för idag ska det handla om frustration, och det är alltför må... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 120 89 08-2, BG: 5591-9484, Swish: 123-338 49 89
MatkomfortMaqt - Politikens hetaste blogg- och debattforum.Gedeon RichterSvensk LivräddningMedilens Nordic ABNovartis Sverige ABMathem i Sverige ABPfizer ABMediRätt ABAstellas Pharma ABAmgen ABBayerPeptonic Mediacal ABScandicDermoshopBoehringer IngelheimBig TravelMedilensVi stödjer ÄldrekontaktStar for life i Sydafrika