Följ med oss till Skiathos – en pärla i Greklands skärgård!

Visar en gammal aktivitet. Observera att informationen nedan är inaktuell.

Följ med oss till Skiathos – en pärla i Greklands skärgård!

30 september – 7 oktober 2018

För kropp och själ! Med Karin Roosvall

ChiYoPi, Qigong, powerwalks, lättare styrketräning, prova på jogging, promenader, avslappning m.m. Och som alltid – du är med på vad du vill!

I höst har vi åter igen skräddarsytt en resa till er ihop med Karin Roosvall. Grekland är platsen och i fokus står, som alltid, vårt välbefinnande med såväl vacker miljö som god mat och hälsosam, mjuk träning. Vårt tema i höst är både mjuk och lite mera träning, stretch och avspänning som passar dig! Vi får tid för vila, eftertanke och bara vara, självklart kryddat med mycket skratt och berikande gemenskap!

Dagsupplägg: Vi startar dagen med ett skönt träningspass ”ChiYoPi” som är en blandning av uppmjukande Qigonövningar, lättare Yoga och effektiv Pilates. Avslutas med avslappning. Lång frukost. På fm workshop med föredrag/diskussioner och träning med gummiband och din egen kropp. Sen promenad med olika intensitet efter vad du själv önskar, en vanlig och en med lättare intervalljogging. Lunch. Fri em. Runt 17-tiden ett pass med Qigong; mjuka muskler och mjuka tankar. Avslutar alltid dagen med gemensamma middagar. Utflyktsdagarna innebär ett annat upplägg.

Boka fort, senast 10 april. Begränsat antal deltagare och det måste vara minst 15 för att resan ska bli av. De fyra första får en gratis massage, nästa fyra en hudvårdsprodukt.

Skiathos ligger i Egeiska havet, öster om det grekiska fastlandet. Här upplever du en underbart vacker natur med många olivlundar, fruktträd och härliga stränder. Med tanke på den fina naturen var det inte konstigt att flera scener ur filmen Mamma Mia spelades in här.

Nästan alla stränder är kantade av grönska, vilket ger en skön svalka. Vid många av dem finns också enklare serveringar. Bäst av alla är Koukounaries (där vi bor!) på sydvästkusten, ansedd som en av Europas främsta stränder, med ljuvlig sand kantad av pinjeträd. En kortare busstur tar oss in till den fina lilla huvudstaden Skiathos. Det fina hotellet Skiathos Palace ligger på en liten höjd precis vid havet och 250 m till stranden med en underbar utsikt. 

Vi kommer att göra en heldagsutflykt på havet med flera strandstopp och kulturella inslag samt lättare vinprovning av Greklands viner.

Programarrangör och kurs/reseledare Karin Roosvall. Medföljande instruktör och massör är som tidigare Christina Lesley. Karin som är en mycket omtyckt rese och kursledare har haft mer än 45 resor med liknande innehåll. Hon har arbetat med 1.6miljonerklubben sedan år 2005. Resorna är kända för gemenskap, skön enkel träning, bra miljöer, glädje och avkoppling.

Allt detta ingår i priset direktflyg tur/retur, transfer, del i dubbelrum, helpension, träning, gummiband, vinprovning, workshops och heldagsutflykt till havs – allt enligt program. Och många spontana aktiviteter.

Läs mera om resan på BigTravels helsideannons i denna tidning. Anmälan senast 10/4 Kontakta BIG Travel på grupp.konferens@bigtravel.se eller på tel. 040-625 08 01 (vardagar kl 9-16), eller skicka förfrågan genom anmälningsformuläret HÄR.

Frågor om arrangemanget kontakta Karin, mail: karin@endorfinen.se  eller tel 073-9935727.

Skiathos  

 

 Skithos

 

 

 

När:30 september – 7 oktober 2018
Plats:Skiathos – en grekisk pärla
Pris:15.750kr
Övrigt:Ingår flyg, transfer, del i dubbelrum, helpension, träning, gummiband, vinprovning, workshops mm

Blogg: Lili Öst

Lili Öst

OOOOH så mycket kul att se fram emot!: Förra veckan den 8/3 var jag i Ljusdal och föreläste för ett gäng underbara kvinnor tillsammans med intressanta begåvade och härliga medaktörer. Alltid lika trevligt att träffa er ute i landet! <3... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 120 89 08-2, BG: 5591-9484, Swish: 123-338 49 89
BirkaMylanArcameaHemfridBioGaiaMatkomfortMaqt - Politikens hetaste blogg- och debattforum.Gedeon RichterSvensk LivräddningMedilens Nordic ABNovartis Sverige ABSaxå BrukVinkällaren GrappePfizer ABiZafeAmgen ABBayerCoala LifePeptonic Mediacal ABScandicBoehringer IngelheimBig TravelMedilensVi stödjer ÄldrekontaktStar for life i Sydafrika