Woman in red i Falun

Visar en gammal aktivitet. Observera att informationen nedan är inaktuell.

Välkommen till en kväll med kvinnohjärtat i fokus!

Den 20 mars bjuder 1,6 & 2,6 miljonerklubben in till Woman in Red i Falun. 
En kväll som bjuder på information, inspiration och mycket glädje där insamlingen till forskningen på kvinnohjärtat står i fokus.

Idag drabbas både äldre och yngre kvinnor av hjärt- och kärlsjukdomar – en vanlig dödsorsak för kvinnor över 55 år. Ändå är kunskapen om kvinnohjärtat både inom forskning och bland allmänheten inte tillräcklig. Kampanjen Woman in Red sprider kunskap om kvinnors hjärt- och kärlsjukdomar samt samlar in pengar till klinisk forskning på kvinnohjärtat. Bakom kampanjen står 1,6 & 2,6 miljonerklubben tillsammans med insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa. 

 

Anmäl dig här..

 

Kristina Hambraeus

 

Paula Ternström

PROGRAM

17.00  Kolesterolmätning för den som så önskar. 
Sjuksköterskor som tar kolesterolprov arrangeras av Amgen.

18.00 Registrering, macka och mingel.

Åsa Högstedtkontaktkvinna i Falun hälsar Välkommen.

Kvällens konferencier Paula Ternströmskådespelare, regissör och pedagog och medlem av klubbens kärntrupp berättar om det som är aktuellt i klubbens verksamhet.

19:00 Kristina Hambraeus, forskare och överläkare kardiologkliniken Falu Lasarett. ”Livsstil: Vad är bra och vad är dåligt för ditt hjärta?”, Kristina pratar om hjärtinfarkt, risker och skyddande faktorer. 

19:30 Elin Falås, kardiolog, "När hjärtat sviktar". I samarbete med Novartis.

Modevisning.

Prova på Bollywood-dans med Paula TernströmBollywood-dans är en blandning av olika dansstilar, med rötter i klassisk indisk dans.

21.00  Tack för ikväll.

 

När:20 mars 2018, kl: 17:00 - 21.00
Plats:Kristinegården, Kristinegatan 9, Falun
Pris:225,00 kr för medlem / 275,00 kr för övriga.
Övrigt:I priset ingår matig macka, kaffe/the och frukt. Anmälan är bindande.

Blogg: Lili Öst

Lili Öst

OOOOH så mycket kul att se fram emot!: Förra veckan den 8/3 var jag i Ljusdal och föreläste för ett gäng underbara kvinnor tillsammans med intressanta begåvade och härliga medaktörer. Alltid lika trevligt att träffa er ute i landet! <3 ... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 120 89 08-2, BG: 5591-9484, Swish: 123-338 49 89
ArcameaHemfridBioGaiaMatkomfortMaqt - Politikens hetaste blogg- och debattforum.Gedeon RichterSvensk LivräddningMedilens Nordic ABNovartis Sverige ABMathem i Sverige ABPfizer ABMediRätt ABAstellas Pharma ABAmgen ABBayerPeptonic Mediacal ABScandicDermoshopBoehringer IngelheimBig TravelMedilensVi stödjer ÄldrekontaktStar for life i Sydafrika