Fullbokat Lunch hos landshövding Elisabeth Nilsson

När:Fredagen den 2 febr kl 11.00-13.00
Plats:Linköpings slott, S:t Persgatan Linköping
Pris:200 kr för medlemmar / 250 kr för icke medlemmar
Övrigt:Anmälan är bindande.

Varmt välkommen till en spännande lunch hos landshövding Elisabeth Nilsson fredagen den 2 febr kl 11.00

 

 

Under 2018 firar 1,6miljonerklubben 20 år som förening.
Så många spännande år vi har haft tillsammans och så mycket spännande forskning vi har tagit del av. Inte nog med det, vi har många spännande år framför oss och forskningen inom många områden går snabbare nu än tidigare. 

Vi vill nu bjuda in dig till en kunskapslunch hos landshövding Elisabeth Nilsson där du förutom Elisabeth får möta ordförande i 1,6miljonerklubben Alexandra Charles von Hofsten och innovatören och överläkaren Azad Najar från Västmanlands sjukhus i Västerås. Han kommer att hålla ett föredrag med titeln ”Att forska fram ett mekaniskt hjärta”. En jättespännande forskning i tider när det saknas organ för transplantation. Pengarna för lunchen kommer att gå till Insamlingsstiftelsen Kvinnor och hälsa, vars insamlade medel omvandlas till forskningsstipendier.

 

Varmt välkommen!

 

Fullbokat

 

Blogg: Lili Öst

Lili Öst

Omfamna din frustration - den är din känslobarometer in action!: Inte för att jag någonsin skriver bloggar som jag inte har en stark vision med, med dagens blogg är oerhört viktig att reflektera över, för idag ska det handla om frustration, och det är alltför må... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 120 89 08-2, BG: 5591-9484, Swish: 123-338 49 89
Peptonic Mediacal ABScandicDermoshopBoehringer IngelheimBig TravelMedilensVi stödjer ÄldrekontaktStar for life i Sydafrika