Må gott i själen på Barbados - häng med!

Visar en gammal aktivitet. Observera att informationen nedan är inaktuell.

Res tillsammans med Alexandra Charles till Karibiens kritvita stränder!


Att se fram emot en tropisk resa när vinterkylan sätter in är ett riktigt lyckopiller! 1,6 & 2,6 miljonerklubben reser med Alexandra Charles för tredje året till Karibiens kritvita stränder, där Barbados ligger i ett pärlband av paradisöar. Dagarna börjar med gemensam yoga, tai chi eller aquaträning i morgonsolen och sedan finns det gott om tid att ta dagen som den kommer, alternativt ta chansen att hänga med Alexandra och få den riktiga, äkta lokala känslan och upplevelsen. Ät gott och må gott!

Paradisön som ligger oss varmt om hjärtat, var länge en brittisk koloni. Arvet med cricket och afternoon tea är traditioner som lever kvar, skönt uppblandat med karibiska toner och färgsprakande blomsterprakt. Turkosblått vatten skvalpar oavbrutet in på ljusa sandstränder i skuggan av kokospalmernas plymer och dagstemperaturen ligger konstant på 30 grader. Här kan sinnet få ro och jackan lämnas hemma.

Då fler har önskat att boka egna flygresor kan man nu boka endast landarrangemang. Givetvis kan Big Travel boka även flygresan åt er. 

 

Prisuppgifter

Avresa: 6/1 2018
Hemkomst:
21/1 2018

14 dagar fr. 20.990 kr/person
(bokning av flyg med Big Travel 395 kr*)
Aktuella flygbolag är Condor, Thomas Cook, British Airways och Virgin Atlantic. Pris expempel British Airways 7800 kr.

Allt detta ingår:

* Flygplatstransfer tur och retur på Barbados
* Delad lägenhet 14 nätter
* Vattengympa med Aquacise 
sessions, 6 tillfällen
* Yoga x 2 - dynamisk eller lugn
beroende på dagsform
* 2 promenader - Nature Walk och Sunset Walk
* 2 Tai Chi pass
* Ö-utflykt
* Katamaranutflykt
* En middag på lokal restaurang
inklusive transport

Mer information om Barbadosresan: Kontakta Titti Axelsson – WIIT Barbados (ansvarig för landarrangemangen på Barbados) Email: titti@wiit.net så kan hon ringa upp personligen.

Klicka här för mer info och bokning   

Resan är speciellt arrangerad för 1,6 miljonerklubbens medlemmar.

Priset gäller vid ett minimum av 15 deltagare. Vi reserverar oss för pris-, valuta- och tidtabellsförändringar utanför vår kontroll. Prisjustering beroende på valutaförändringar kan göras fram till en vecka före avresa.

 

 

Blogg: Lili Öst

Lili Öst

Omfamna din frustration - den är din känslobarometer in action!: Inte för att jag någonsin skriver bloggar som jag inte har en stark vision med, med dagens blogg är oerhört viktig att reflektera över, för idag ska det handla om frustration, och det är alltför må... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 120 89 08-2, BG: 5591-9484, Swish: 123-338 49 89
Peptonic Mediacal ABScandicDermoshopBoehringer IngelheimBig TravelMedilensVi stödjer ÄldrekontaktStar for life i Sydafrika