Kul&Tur på Cykelhjul - Favorit i repris

Visar en gammal aktivitet. Observera att informationen nedan är inaktuell.

När:Söndagen den 11 juni kl 11:30
Plats:Mötesplats: Stockholms Stadion, hörnet av Valhallavägen och Lidingövägen
Pris:Gratis

Söndag den 11 juni går färden till gamla Filmstaden i Solna.

 

Äntligen säsong igen för nya hälsosamma cykelturer till kulturmål i Stockholm med omnejd.

Vi besöker det som var Sveriges eget Hollywood under stora delar av 1900-talet. Här spelades över 400 filmer in mellan 1920 – 1973 och stjärnor som Greta Garbo, Ingrid Bergman och Nils Poppe fick sina genombrott här, och regissörer som Ingmar Bergman och Hasse Ekman arbetade under många år på denna plats.

Maria Kron leder turen och cyklar längs vackra vägar i
Lill-Jansskogen och vidare genom delar av Hagaparken för att sedan svänga av mot Hagalund och cykla sista biten in i Solna till gamla Filmstaden vid Råsundavägen. 

En öppen guidad filmhistorisk visning äger rum kl 14.00 – 14.30 för den intresserade. Den kostar 50 SEK och biljett köps i Portvaktsstugans våffelkafé. Där finns även möjlighet att ta en fikastund. Efter visningen cyklar vi tillbaka mot Stockholms innerstad igen.

Lätt och lagom cykling på cirka 10 kilometer en väg. 

Varmt välkomna!

 

Klicka här för att anmäla dig

 

Varmt välkomna!

Blogg: Lili Öst

Lili Öst

Omfamna din frustration - den är din känslobarometer in action!: Inte för att jag någonsin skriver bloggar som jag inte har en stark vision med, med dagens blogg är oerhört viktig att reflektera över, för idag ska det handla om frustration, och det är alltför må... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 120 89 08-2, BG: 5591-9484, Swish: 123-338 49 89
Peptonic Mediacal ABScandicDermoshopBoehringer IngelheimBig TravelMedilensVi stödjer ÄldrekontaktStar for life i Sydafrika