Woman in Red Malmö

Visar en gammal aktivitet. Observera att informationen nedan är inaktuell.

Kom och dela en härlig kväll med underhållning, inspirerande hälsokunskap och modevisning! Intressanta utställare, utlottning av fina vinster och mycket mer. Njut av bubbel och en välkomponerad mingeltallrik och ostbricka.

Medverkande: Äventyrerskan Renata Chlumska som blir första svenska kvinnan ut i rymden. Skönsjungande Viktoria Tolstoy och Mahan Moin från Melodifestivalen underhåller. Hälsokunskap med Camilla Rova, Hälsokonsult och Kostrådgivare, medverkade i TV3 "Min lata familj" och hjälpte deltagarna till sundare vanor. Hon kommer att berätta om "Stressa rätt och orka mer med bättre mat och livsstil". Ni möter även docent Ronnie Willenheimer  och Lasse Gustavson, den populäre Brandmannen, som samtalar om livets storhet "Ur en mans hjärta". Dessutom Akrobaterna Anna & Jimmy från Talang på TV4 och mycket mer.

Konferencier: Christina Nilsson – Ambassadör för 2,6 miljonerklubben

 

Jag vill anmäla mig till Woman in Red Malmö

Obs. Sista anmälningsdag är onsdag 12 mars.

 

 

 

När:Fredag 14 mars kl.17.30-22.30
Plats:Salen Svansjön på Scandic Triangeln (fd Hilton), Malmö
Pris:395 kr för medlem, 450 kr för icke medlem
Övrigt:i priset ingår bubbel, mingeltallrik och ostbricka. Anmälan är bindande

Blogg: Lili Öst

Lili Öst

OOOOH så mycket kul att se fram emot!: Förra veckan den 8/3 var jag i Ljusdal och föreläste för ett gäng underbara kvinnor tillsammans med intressanta begåvade och härliga medaktörer. Alltid lika trevligt att träffa er ute i landet! <3... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 120 89 08-2, BG: 5591-9484, Swish: 123-338 49 89