Dags för höst kickoff!

Visar en gammal aktivitet. Observera att informationen nedan är inaktuell.

Välkommen på en spännande salong 23 augusti

Inspireras av ett annorlunda löparäventyr och lär dig ge akt på energitjuvar!

18.00 Incheckning och mingel

18.40 Energitjuvar- i familjen, i relationer och på jobbet
På jobbet och i relationer kan man uppleva att kraften och energin rinner av en när man är tillsammans med vissa personer- då har man träffat på en energitjuv! Socionomen och författaren Ingalill Roos (som bl.a skrivit läsarsuccén ”Energitjuvar”) berättar ur ett psykodynamiskt perspektiv om hur vi behåller vår kraft och vår glädje – och om hur viktigt det är var vi väljer att lägga vår energi.

19.25 Paus.
Lotta från Yogadivine visar enkel djupandning och några yogaövningar.

19.45
Löparäventyret – på småvägar genom Europa - en kreativ resa i konsten att ha roligt, njuta mer av livet, spränga gränser och nå uppsatta mål.
Våren 2011 tog Susanne Johansson flyget till Portugal från Sverige - sedan sprang hon tillbaka! Efter 71 dagar och 364 mil var hon hemma i Halmstad igen.
”Mycket mer är möjligt än vad man tror eller blir möjligt när man tror” säger 49-åriga Susanne och delar generöst med sig av erfarenheterna från sin trapatsrika löpning genom 8 länder.

20.30
Avslutning

Varmt välkommen!

Jag vill anmäla mig till salongen

 

 

När:Torsdag 23 augusti 2012 kl. 18.00 - 21.00
Plats:Restaurang Avenyn ETT, Kungsportsavenyn 1
Pris:250 kr för medlem, 300 kr för övriga
Övrigt:Anmälan är bindande och görs senast 20 augusti. I priset ingår lättare måltid och dryck

Blogg: Lili Öst

Lili Öst

Omfamna din frustration - den är din känslobarometer in action!: Inte för att jag någonsin skriver bloggar som jag inte har en stark vision med, med dagens blogg är oerhört viktig att reflektera över, för idag ska det handla om frustration, och det är alltför må... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 120 89 08-2, BG: 5591-9484, Swish: 123-338 49 89
BioGaiaMatkomfortMaqt - Politikens hetaste blogg- och debattforum.Gedeon RichterSvensk LivräddningMedilens Nordic ABNovartis Sverige ABMathem i Sverige ABPfizer ABMediRätt ABAstellas Pharma ABAmgen ABBayerPeptonic Mediacal ABScandicDermoshopBoehringer IngelheimBig TravelMedilensVi stödjer ÄldrekontaktStar for life i Sydafrika