Heldagskurs i kinesisk läkekonst

Visar en gammal aktivitet. Observera att informationen nedan är inaktuell.

Välkommen till en spännande heldagskurs i kinesisk läkekonst!

Kursledare: Lei Wang och Solveig Ternström

 

Kära 1,6-are och 2,6-are!

Vill du lära dig hur man blir glad och lycklig? Och frisk! Vill du orka mer, få mer energi och ändå slippa stressen. Jaa, det är klart, det vill väl alla!

Men hur ska det gå till i vårt sjukligt hetsiga västerländska samhälle?

Jag har under en längre tid lärt känna den kinesiska läkaren Lei Wang och tagit del av hennes värdefulla kunskaper och hennes varma, omsorgsfulla behandling av hela människan – någon som blir allt sällsyntare i den västerländska läkekonsten.

Hos Lei Wang har jag funnit något som jag aldrig mött i den svenska vården, och nu vill jag att också du ska få ta del av detta.

Lei Wang är läkare i kinesisk medicin med över 28 års erfarenhet. Hon har studerat fem år vid Akademin för Traditionell Kinesisk Medicin i Beijing, i studierna ingick även omfattande kurser i modern skolmedicin. Hon har arbetet sju år på kinesiskt sjukhus och sedan 1991 har Lei en egen mottagning i Göteborg.

Jag har nu glädjen att tillsammans med Lei Wang inbjuda till en heldagskurs i kinesisk läkekonst. Vi får lära oss hur den kinesiska medicinen ger en helhetssyn på människan; vi tar upp frågor om kinesisk filosofi i kinesisk läkekonst, hur man uppnår mental och fysisk balans, hur känslor och mat påverkar vår hälsa, hur vi stärker livsenergin och glädjen.

Lunch och mellanmål ingår i kursen, och är en del av kursen – mat och dryck har stor betydelse för läkandet och välbefinnandet.

Hjärtligt välkommen!

Det kommer att bli en dag att minnas, jag lovar!

Många vårhälsningar

Solveig Ternström

 

 

Tid:Lördagen den 2 juni kl. 09.00 – 16.00

Plats: Grev Turegatan 27, Stockholm

Kursavgift: 850 kr (medlem) 950 kr. (ej medlem)

Anmälan till: solveig@morsarvet.se senast 28 maj

Anmälningsavgift (ingår i priset): 300 kronor, insättes på pg 1486874-9

Frågor? Skriv till solveig@morsarvet.se

När:Lördagen den 2 juni kl. 09.00 – 16.00
Plats:Grev Turegatan 27, Stockholm
Pris:850 kr (medlem) 950 kr (ej medlem)
Övrigt:Anmälan till: solveig@morsarvet.se senast 28 maj.

Blogg: Lili Öst

Lili Öst

Omfamna din frustration - den är din känslobarometer in action!: Inte för att jag någonsin skriver bloggar som jag inte har en stark vision med, med dagens blogg är oerhört viktig att reflektera över, för idag ska det handla om frustration, och det är alltför må... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 120 89 08-2, BG: 5591-9484, Swish: 123-338 49 89
MatkomfortMaqt - Politikens hetaste blogg- och debattforum.Gedeon RichterSvensk LivräddningMedilens Nordic ABNovartis Sverige ABMathem i Sverige ABPfizer ABMediRätt ABAstellas Pharma ABAmgen ABBayerPeptonic Mediacal ABScandicDermoshopBoehringer IngelheimBig TravelMedilensVi stödjer ÄldrekontaktStar for life i Sydafrika