Mallorca 29 september - 6 oktober

Visar en gammal aktivitet. Observera att informationen nedan är inaktuell.

 

På Mallorca ägnar vi oss åt sköna, lugna och stärkande träningar som Qigong, Spirals Pilates och Do In och naturupplevelser som långpromenader i bergen och vid havet. Skratt och gemenskap, tid för vila och eftertanke. Puerto Soller ligger vid kusten i en vacker grön dal på öns västra sida. Det är en lisa för själen att vistas i dessa underbara trakter. Det kuperade landskapet, oliv och citronlundarna, solnedgångarna - det är så vackert!

Vårt hotell ligger ganska högt med en strålande utsikt över hamnen och Medelhavsviken. Personalen är jättetrevligt och tar väl hand om oss. Varje dag har vi program – delta i det du vill. Qigong efter frukost, precis när solen kommer upp över bergen, långpromenader, föredrag eller samtal om olika ämnen. Vi kopplar av vid hotellpoolen, får massage eller ansiktsbehandling. På eftermiddagen har vi Spiral Pilates, en nyhet för i år. Alltid gemensam buffémiddag i matsalen.

I år gör vi en dagsutflykt och vandrar till vingården i Binisalem, med picknick längs vägen och sedan vinprovning. Andra utflykter: spårvagn till staden Soller, buss till Deija, Alfabiska trädgårdarna, byn Fornalutz. Vi gör härliga långpromenader utmed havet eller genom olivlundar och pinjeskogar. Allt bjuder på en andlöst vacker utsikt.
Christina Lesley, massageterapeut följer även i år med på resan!

 

Pris och anmälan

Pris: 13. 650 kr.
Detta ingår: Logi i delat dubbelrum Hotell Porto Soller – enkelrum mot tillägg. Frukost och middag alla dagar. Välkomst/avskedsdrink.
Flyg Arlanda – Palma. Kastrup på förfrågan.
Transfer t.o.r hotell, resegaranti, skatter mm

Varje morgon Qigong och Do In på vår "egen" takterrass. Spirals Pilates, avslappningsövningar och meditation

Vandring till vingård, picknick samt vinprovning. Stretch-pass. Diskussioner, föredrag bla: Lyssna till Ditt hjärta!

För varje bokad deltagare skänker vi 250 kr i bidrag till Insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa.

Begränsat antal platser.

Anmälningsavgift: 3 000 kr. Sista anmälningsdag 2 juni.

Anmälan
till Karin Roosvall, programarrangör
Tel: 073- 993 57 27 e-post: info@endorfinen.se

Läs merhttp://www.endorfinen.nu/

Välkommen till ett underbart Mallorca,
hälsar Karin Roosvall, som följer med på resan redan från Arlanda

När:29 september - 6 oktober 2012
Plats:Mallorca
Pris:13 650 kr. Anmälningsavgift: 3 000 kr.
Övrigt:Resan arrangeras av Karin Roosvall, info@endorfinen.se

Blogg: Lili Öst

Lili Öst

Omfamna din frustration - den är din känslobarometer in action!: Inte för att jag någonsin skriver bloggar som jag inte har en stark vision med, med dagens blogg är oerhört viktig att reflektera över, för idag ska det handla om frustration, och det är alltför må... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 120 89 08-2, BG: 5591-9484, Swish: 123-338 49 89
BioGaiaMatkomfortMaqt - Politikens hetaste blogg- och debattforum.Gedeon RichterSvensk LivräddningMedilens Nordic ABNovartis Sverige ABMathem i Sverige ABPfizer ABMediRätt ABAstellas Pharma ABAmgen ABBayerPeptonic Mediacal ABScandicDermoshopBoehringer IngelheimBig TravelMedilensVi stödjer ÄldrekontaktStar for life i Sydafrika