Nu laddar vi upp för Hälsodagen!

Häng med på Hälsodagen i september! På flera håll i landet möts vi, motionerar, inspireras och umgås. Boka in datumen redan nu! Mer information och programmen kommer löpande.

 

Datum och orter:

  • Ljusdal 2 september (kväll)
  • Umeå 28 september
  • Uppsala datum ej klart
  • Örebro 13 oktober (kväll)

 

VÄLKOMNA!

 


Stockholm 13 september

Datum:

Söndagen den 13 september

Plats:

Mellan Sjöhistoriska museet och Källhagen på Djurgården
Pris: Gratis

Den 13 september intar vi Djurgården vid Sjöhistoriska museet, med aktiviteter, uppträdanden, utställare och café. Nytt för i år är att inträdet är gratis, så ta med familj, vänner och alla du känner till en fullspäckad dag. Det blir prova-på-pass av olika träningsformer, minimässa med utställare inom hälsobranschen, kafé och promenad med lotteri för insamling till stiftelsen Kvinnor & Hälsa.

Konferencier: Annika Jankell och Alexandra Charles

Mer information kommer.

 

 

Linköping 30 augusti

Datum och tid: Söndagen den 30 augusti kl 10-15
Plats: På Tallbovallen i Tallboda, Linköping
Pris: Gratis

Välkommen till den Stora Hälsodagen i Linköping! En dag för hela familjen i hälsans tecken med mängder av utställare, erbjudanden, prova-på-aktiviteter, lotterier och promenad för hela familjen under ledning av landshövding Elisabeth Nilsson.
Blossom Tainton-Lindquist är vår inspiratör denna dag. Fri entré.

Mer information kommer.

 

 

Göteborg 19 september

Datum och tid: 19 september. Aktiviteter mellan klockan 10-18.
Plats: Frihamnen 16b i Göteborg
Pris: 250 kr för vår Gåing, betalas i förväg eller på plats.
Anmälan: På hemsidan fightcancerandrun.com

I år har Hälsodagen i Göteborg gått samman med Fight Cancer och den 19 september genomför vi en 5 km lång Gåing mitt i stan där allt överskott från deltagaravgiften går till Cancerfonden. För dig som hellre springer än går finns också loppet Fight Cancer and Run – ett platt och lättsprunget lopp på 10 km. Innan varje lopp kan du delta i Friskis & Svettis härliga uppvärmning och från scenen spelar DJ Oliver Westin skivor tillsammans med en hemlig speaker som varvar snack och intervjuer med härlig kom-igång-musik. Fina priser delas ut i alla lopp och det finns också ett pris för bästa utklädnad... Läs mer

 

Fler orter och datum läggs upp löpande...

 

Blogg: Lili Öst

Lili Öst

var har du ditt fokus?: Idag ska jag skriva det kortaste inlägg som någonsin kommit från mig tror jag. Jag tänker utmana dig med en fråga på VAD har du ditt mesta fokus? Ta den här veckan och reflektera varje kväll var di... Läs mer »

Annonser

Diggiloo - Sveriges största sommarturné